Ova’da, “Bahar Şenliği”

Karacabey Ova köyleri arasında dostluk ve kardeşliği güçlendirmek amacıyla Karacabey Ova Köyleri Sulama Birliği tarafından “1. Bahar Şenliği” etkinliği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.
Şenliğin önümüzdeki yıllarda konser, seminer, gösteri ve yarışmalarla zenginleştirilerek geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. “1. Bahar Şenliği” etkinlikleri çerçevesinde Ova köyleri okulları arasında Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası düzenlendi. Sponsorluğunu Karacabey Ova Köyleri Sulama Birliği’nin üstlendiği “1. Bahar Şenliği”nin tertip komitesinde ise Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Öztusan İlköğreti Okulu Müdürü Şaban Vural, Sarıbey Serkan Argın İlköğretim Okulu Müdürü Altuğ Meşe yer aldı.
Sarıbey Serkan Argın İlköğretim Okulu karşısındaki köy sahasında oynanan ve Şaban Çolak’ın yönettiği karşılaşmaların sonuçları ise şöyle oluştu; Beylik İ.Ö.O.: 1 S.S.Argın İ.Ö.O: 3, Öztusan İ.Ö.O.: 3 Sultaniye İ.Ö.O.:4
Bu sonuçların ardından 3.’lük maçı Beylik İ.Ö.O. ile Öztusan İ.Ö.O. arasında 6 Nisan Pazar günü saat:14:00 de oynanacak. Şampiyonluk mücadelesinde ise aynı gün saat 16:00’da S.S. Argın İ.Ö.O. ile Sultaniye İ.Ö.O. karşı karşıya gelecek. Maçların ardından turnuvaya katılan 4 takıma ödülleri verilecek.
Kutlu doğum haftasına denk gelen müsabakaya tüm Karacabey halkı davet edilirken, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, turnuvaya katılan 4 okula da ihtiyaçları doğrultusunda yardım yapılacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.