Onur, Galatasaraylılarla bir araya geldi

Onur, Galatasaraylılarla bir araya geldi
Karacabey Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, önceki gece Galatasaraylılar Der-neği Lokali’ni ziyaret ederek, göreve geldiği takdirde ilçedeki tüm Oda ve derneklerle koordineli bir çalışma içinde olacaklarını belirtti.
Dernek Başkanı Eğitimci Fevzi Kahraman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karacabeyli Galatasaraylılar Derneği olarak 29 Mart yerel seçimlerinde adaylığını açıklayan birbirinden değerli adaylara eşit mesafede olduklarının vurguladı ve “Kazanan Karacabey olsun” dedi.
Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur yeni dizayn edilen Galatasaraylılar lokalinin hayırlı olmasını diledi. Onur, seçildikleri takdirde sivil toplum, Oda ve derneklerle Karacabey adına ortak bir çalışma oluşturacaklarına dikkat çekti.
Yerel yöneticiliğin sadece Belediye’den ibaret olmadığını vurgulan Erol Onur, “Karacabey’i birlikte yönetelim. Biz bu taşın altına bedenimizi koyduk, siz de bize destek olun. Gençlerimizi spora teşvik edecek, tesisleşelim. Karacabeyli gençlere spor yapacak alanlar yaratalım. Bu konuda birlik olalım.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.