Olmayınca olmuyor: 0-0

Baskılı futbol gol getirmedi:
Karacabeyspor, Süper Amatör Ligdeki ikinci maçında Orhangazi Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.
            Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan mavi siyahlılar, geçen yılın 3.lig takımına karşı son vuruşlarda etkili olamayınca bir puana razı oldu.
            Süper Amatör Küme B Grubu’ndaki ikinci maçından da beraberlikle ayrılan Karacabeyspor, önümüzdeki hafta Gençlergücü deplasmanına gidecek.      
          Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren gol için rakip kaleye yüklenen mavi siyahlılar, Şenol, Murat Asa ve Özgür’le girdiği pozisyonlardan yara-lanamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.
            Karacabeyspor Teknik Direktörü Metin Aydemir, iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak, golü bula-madıklarını belirterek, “Biraz daha dikkatli ve şanlı olabilseydik, bu maçı çok rahat kazanabilirdik. Ancak olmadı. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmadılar. Onlara layık futbol oynamaya devam edeceğiz” dedi.
SAHA: M.Fehmi Gerçeker
HAKEMLER: Mehmet Kara 6, Aziz Sonat 6, Demircan Şerbetçi 6
KARACABEY: Serkan 6, Yavuz 6 (Dk.65 Feyyaz 5), Selçuk 7, Mehmet 7, Taner 7, Berkant 7, Hakan 7, Hakkı 7, Şenol 6, Murat Asa 7 (Dk. 70 Murat 5), Özgür 7
ORHANGAZİ GENÇ.BİR.: Ebu Bekir 5, Ahmet Aslan 5, İsmail 5, Can 6, Engin 5, Evren 6, Ümit 5, Ahmet 5, Ümit 6 (Dk. 90 Metin 3), Murat 4, Çağrı 5, Erhan 5 (Dk. 85 Şenol 4)GOLLER: YOK  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.