Okul yerine mezara

Beylik Köyü’nde ağlatan kaza:
Karacabey Beylik Köyü’nde önceki gün meydana gelen kazada, ilköğretim öğrencisi bir çocuk, traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.
Okulların açıldığı ilk gün yaşanan bu acı olay Beylik Köyü’nü ve eğitim camiasını şoke etti.
Saat 13.00 sıralarında evlerinin önünde bulunan 16 PN 659 plakalı traktöre binerek tek başına Bağlar Mevkii’ne doğru sürmeye başlayan Enis Tezcan (13), bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Traktörün ters dönmesiyle altında kalan Enis Tezcan, hemen Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Karacabey’e getirilen Enis Tezcan’ın durmuş olan kalbi elektro şokla yeniden atmaya başladı. Daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan minik Enis, burada yapılan tüm müdahalelere karşın dün sabaha karşı yaşamını yitirdi.
Kazım ve Nesrin Tezcan’ın iki çocuğundan biri olan Enis Tezcan’ın cenazesine Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın yanı sıra, Beylik İlköğretim Okulu Müdürü Akif Demirtaş, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Minik Enis’in ölümü ailesine dayanılmaz bir acı verirken, okul arkadaşları, öğretmenleri, sevdikleri ve tüm köy halkı büyük üzüntü yaşadı. Beylik İlköğretim Okulu’nda 8. sınıfa geçtiği bildirilen Enis Tezcan, bugün okul yerine mezara gitti.
Özellikle yazın, köylerde çiftçiliğin yoğun olarak yapılması nedeniyle küçük yaşlardaki çocukların çok sık traktör kullanmaları sonucu bu tür acı olaylara çanak tutulduğu belirtildi. Aileleri uyaran yetkililer, bu konuya daha çok önem verilmesini istedi.  
Minik Enis, dün kılınan öğle namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.