Okul müdürleri son kez toplandı

Karacabey’de, geçtiğimiz hafta sona eren 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın son okul müdürleri toplantısı Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra, Şube Müdürleri Ahmet Aydın, Emel Erken ve Erkan Öztürk de katıldı.
Toplantıda; sona eren eğitim-öğretim dönemi değerlendirilirken, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin de fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, toplantıda yaptığı konuşmasında; “Değerli meslektaşlarım; sizler toplumun öncüsü, geleceğin gönüllü mimarlarısınız. Bu kutsal mesleği sabırla ve büyük bir özveri ile yerine getirdiğiniz ve emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Birlikte yapacağımız daha çok işimiz var ve beklentileri boşa çıkarmayacağınıza da inanıyorum. Bu büyük fedakârlığı karşılıksız yapabilecek tek meslek olan öğretmenlik ve eğitimcilik, topluma yön verdiği gibi örnek de teşkil eder. Bu mesleği bihakkın yerine getirdiğimizde misyonumuza ulaşmış olacağız.” dedi.
Toplantı sonrasında Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak öncülüğünde okul müdürlerine okul bahçesinde yemek ikram edildi. Karacabey’in eğitim camiasını Harmanlı’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Çolak, “Okulumuza her türlü katkıyı sunan Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Dingin’e, Ticaret Borsa’mızın Başkanı Sayın Murad Bertan’a, Okul Müdürü’müz Sayın Hasan Tuğral’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.