Oğuz Emlak hizmete girdi

Karacabey’de emlak sektörünün tanınmış isimlerinden Oğuz Karakoyun’un işletmeciliğini üstlendiği Oğuz Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen görkemli törenin ardından hizmete girdi. 9 yıldır ilçede Toprak Emlak’ta gayrimenkul üzerine hizmet veren Oğuz Karakoyun kendi işyerini açarak faaliyete başladı. Bursa’nın en hızlı büyüyen ilçelerinden olan Karacabey’de gelişen gayrimenkul piyasasına güçlü bir giriş yapan Oğuz Emlak, güzel bir açılış töreni ile misafirlerini ağırladı.
Tavşanlı Mahallesi Şehit Kemal Köse Sokak No:15/A adresinde hizmet verecek olan Oğuz Emlak işletmesinin açılış törenine; Karacabey Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Nursi Er, İyi Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur, AK Parti Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faruk Türe, ilçe esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.
Okunan duaların ve kurdela kesiminin ardından Oğuz Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı resmi olarak hizmete başladı. Açılışa katılan konuklar, Oğuz Karakoyun’a yeni işyerinin hayırlı olması için dilek ve temennilerde bulundu.
Kendisini bu özel ve güzel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Oğuz Karakoyun ise, “Güven esaslı çalışmayı ilke edinmiş olarak her türlü gayrimenkul alım satım hizmeti ve emlak danışmanlığı ile vatandaşlarımızın emrindeyim. Emlakçılığı bilinenin ötesine taşımayı hedefliyorum. Esnaf oda kayıtlarımı tamamladım. Açılışımı onurlandıran tüm misafirlerime ve çiçek gönderen dostlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.” dedi.

One thought on “Oğuz Emlak hizmete girdi

  • onur.raikkonen@gmail.com'
    10 Temmuz 2020 tarihinde, saat 20:28
    Permalink

    Oğuz Bey’e yeni iş yerinde başarılar ve bol kazançlar dilerim.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.