Öğretmenleri buluşturan turnuva

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri başladı.
Karacabey genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Voleybol Turnuvası açılış maçı, geçtiğimiz 10 Kasım’da Anadolu Lisesi – Sarıbey Serkan Argın İlk-Ortaokulu arasında yapılan müsabakayla Ömer İşçan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Açılış maçına İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süheyil Ayhan Sağlam ve okul müdürleri katıldı.
Her gün 4 maçın oynandığı turnuva, grup maçlarının ardından çeyrek final, yarı final ve 23 Kasım 2016 Cuma günü saat 20.00′de oynanacak final maçı ile sona erecek.
Turnuvanın açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Turnuvaya katılım gösteren tüm okullarımızın yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süheyil Ayhan Sağlam ise, “Bu yıl düzenlediğimiz turnuvamıza katılımın en üst düzeyde olduğunu görmek mutluluk verici. Spor sayesinde 19 okul ve 250 den fazla öğretmeni bir araya topladık. Voleybol dışında Masa Tenisi ve Satranç branşlarında da faaliyetlerimiz 23 Kasım’a kadar devam edecek. Yoğun çalışma temposu içinde çalışan değerli öğretmenlerimize bir nefes aldırmak ve spor yaptırmak adına bu organizasyonları önemsiyoruz. Bizlere ev sahipliği yapacak olan Karacabey Anadolu Lisesi Müdürlüğü’müze, turnuvalarda görev alacak olan fedakar beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm takımlara ve katılımcılara başarılar dileriz.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.