Oğlunu bacağından vurdu!

Kaçırdığı kız ile evlenmesine razı olmayan baba, kurşun yağdırdı:
Mustafakemalpaşa’nın Taşpınar Köyü’nde meydana gelen olayda İsmail Kurt, bayramın birinci günü düğünü olacak oğlu Hüseyin Kurt’u kaçırdığı kız ile evlenmesine razı olmadığı için ruhsatsız silahı ile dört el ateş ederek yaraladı.
Bursa’da özel bir şirkette çalışan Hüseyin Kurt(25) bir ay önce kaçırdığı eşi ile Taşpınar Köyü’ne akrabalarını ziyarete geldi. Uzun süredir oğlu Hüseyin’in evliliğine karşı çıkarak akrabalarından birisi ile evlenmesini isteyen baba İsmail Kurt(45), bayram akşamı oğlunu barışmak üzere çağırdı. Gece saat 23.00 sıralarında yürüyerek köy dışına giden baba ve oğul tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine baba İsmail Kurt, yanında bulunan tabanca ile oğluna dört el ateş etti.
Ayağına iki kurşun isabet eden Hüseyin Kurt, silah sesini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edilen Kurt’un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Oğlunu vuran baba İsmail Kurt Jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.