Oda ve Borsa’nın Bursa çıkartması

Karacabey Ticaret Ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası heyeti,  Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerden sonra Bursa Ticaret Borsası (BTB) başkanlık koltuğunu devralan Özer Matlı ve BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın'ı makamında ziyaret eden Karacabey heyetinde; Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Naci Güncü, Meclis Başkanı Asım Ünen, Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Murad Bertan ve KTB Meclis Başkanı Halit Elbir ile Oda ve Borsanın yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreterleri yer aldı.

Ziyarette konuşan KTSO Başkanı Güncü, “İlçemizden ve içimizden sizin gibi bir değerin çıkmasından kıvanç duyuyoruz, Bursa'nın müstesna bir kurumu olan Bursa Ticaret Borsa'sının Başkanlığına seçilmiş olmanızdan dolayı sizi ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyorum dedi. 

Karacabey'in Bursa'nın ikinci en önemli borsasına sahip olduğunu belirten Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, “BTB ile birlikte yerelde Karacabey'i genelde ise Bursa'yı hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. BTSO ve BTB gibi üst kuruluşların etkin işbirliğinin güzel sonuçlar doğuracağına da inancım tam” diyerek,  bizleri unutmamanızı  ve bizlere önderlik yapmanızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bursa'nın diğer illere göre hala üst bir seviyeye gelmesi için çalışmalarını yürüteceklerine dile getiren BTB Başkanı Özer Matlı da, “Bursa sanayi dışında tarım ve hayvancılığın önemli bir merkezi konumunda. Bursa'yı daha iyi bir konuma taşımak için yapılacak çok şey var. Diğer kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yaparak enerjimizi Bursa'ya katarak önemli işler başaracağız” dedi. Oda ve Borsa meclis başkanlarının da tebrikleri sonrasında Karacabey heyeti, Bursa Ticaret Borsası ile birlikte, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına giderek Başkan İbrahim Burkay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KTSO ve KTB heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ortak paydalarının Bursa olması gerektiğini söyledi.

Değişim dönüşümün sadece kişilerin değişmesi ile sağlanamayacağını söyleyen İbrahim Burkay, “Artık ayrıştırıcı değil birleştirici olmak zorundayız. Önümüzdeki yeni dönemde gücümüzü hep beraber Bursa'yı tüm bölgeleri ile her platformda temsil etmek için kullanmalıyız. Kentin ortak aklı ile projelerimize yön vereceğiz. Eğer Karacabey'i ve diğer bölgeleri güçlendirirsek buna paralel olarak Bursa da güçlenecektir” şeklinde konuştu.

Bursa'da oldukça sıcak karşılanan Karacabey Heyeti, ziyaretler sonrasında İlçeye döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.