Ocaklar yeniden tütecek

Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirilen ve adeta nokta mitingine dönüşüne seçim iletişim merkezinin açılışında konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, vatandaşlara “Mübarek üç ayların Receb’i gelmeden, Bursa ve Ankara’daki recepleri göndererek hizmet cemrelerinin önündeki engelleri kaldırın” diye seslendi.
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve İl Başkanı Hasan Toktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Süreyya Balkış’ın seçim iletişim merkezinin açılışına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi dolayısı nokta mitingine dönüşen törende konuşan Koçdemir, işsizlik, tarımın cazibesini kaybetmesi gibi sebeplerle ilçenin cazibesini yitirmediğini belirterek, ” Yıllar önce 25 bin nüfuslu bir ilçe olarak planlan Mustafakemalpaşa’ya aradan geçen yıllara ve nüfusunun üçe katlanmasına rağmen bir çivi bile çakılmadı. İlçenin altyapı sorunu yıllardır devam ediyor. İnsanlar iş bulamadıkları için buradan kaçıyor. Çiftçi tarlasını, hayvanını bırakarak göç ediyor” dedi.
Mustafakemalpaşa’nın bu sorunlarının çözümü için gözle görülür bir adım atılmadığını ve sadece makyaj belediyeciliği yapıldığını dile getiren Koçdemir, yeni Büyükşehir Yasası’nın ilçelerin kaderini vurgulayarak, 31 Mart’ta, Bursa’nın merkezindeki Altıparmak caddesi ne ise Mustafakemalpaşa’daki Balıkesir Caddesi de aynısı olacak. Bu güne kadar kaderine terk edilen, unutulan ilçelerimize tek tek hizmet cemresi düşecek, ocaklar yeniden tütecek, tarlalar yeniden yeşerecek. İnsanlar geçim sıkıntısı yüzünden doğdukları büyüdükleri evlerini ocaklarını terk etmeyecek. Bunun için siz Mustafakemalpaşalılar’a önemli bir görev düşüyor. Mübarek üç aylar başlamadan, Bursa’daki ve Ankara’daki recepleri göndererek, hizmet cemrelerinin önündeki engelleri kaldırın” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.