Çavdarlı, heyecan uyandırdı

Karacabey Meltem Gazetesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “İlçemizi yaşanabilir bir şehir yapacağız” dedi. İçme suyu konusuna da değinen Çavdarlı, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nün raporlarına dikkat çekti.
SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Meclis Üyesi Adayı Fatih Benek, Gençlik Kolları üyeleri Beytullah Ay ve Adem Ataytın ile birlikte Meltem Gazetesi’ni ziyaret etti.
“Saadet kazanırsa, Karacabey kazanır” diye konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Vatandaşımız Erbakan Hocamızı hayırla anıyor. Yıllar önce söyledikleri bugün daha iyi anlaşılıyor. Hocamız, memleketi için, İslam alemi için ve tüm insanlığın saadet bulması için ömrünü harcadı. Şimdi bizler de onun gerçek talebeleri olarak vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz. Milli Görüş Belediyeciliği bir markadır. Belediyeleri devrettiğimizde kasaları doluydu. Bizden sonra gelen belediyeler şu anda batak içerisinde. Çözüm, çare ve tek seçenek milletimizin inancı, özü ve kendisi olan Milli Görüş’tür. Belediyeyi kazandığımızda şehrimizi vatandaşlarımızla yöneteceğiz. Gardiyan belediyecilik değil, garson belediyecilik sunacağız. Karacabey’in yaşanılabilir bir şehir olması için gece, gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Meclis Üyesi Görsoy Yıldız’ın başarılı bir meclis üyeliği yaptığına dikkat çeken Çavdarlı, “Gürsoy Yıldız, Saadet Partisi’ni Belediye Meclisi’nde en güzel şekilde temsil etti. Parti gözetmeksizin, ‘Doğruya, doğru, yanlışa yanlış’ dedi. Bizim belediyecilik anlayışımıza önce insan vardır” diye konuştu.
Vatandaşın şebeke suyunu içmediğini dile getiren Çavdarlı, “Raporlara göre içme suyumuzun normal olduğu belirtiliyor. Ancak vatandaşımız şebeke suyunu içmemeye özen gösteriyor. Şebeke suyunu tüketenler ise çeşitli nedenlerle hastaneye başvuruyor. Bunları biz söylemiyoruz. Vatandaşımız anlatıyor” ifadelerine yer verdi.
Projelerini iki hafta sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Çavdarlı, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyoruz. Projelerimizi, vatandaşımızın talebine yönelik yapacağız. Geçici değil, kalıcı çözümler sunacağız. Partimize gösterilen ilgi gün geçtikçe artıyor. Milli Görüş belediyeciliğini Karacabey’e kazandıracağımızdan şüphemiz yok. Seçimleri kazandığımızda ilk işimiz Belediye’nin girişine ‘Rüşvet alan da, verende melundur’ yazılı tabela asmak olacak. Rüşvet yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Karacabey’imizi hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.