“O masa toplanmadan dağıldı!”

Vatan Partisi’nden İYİ Parti’ye sert tepki

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Rıfat Narhın İyi Parti’nin önerdiği Memleket Masasının toplanmadan dağıldığını savundu. Narhın, “Bu masanın ne ayakları vardır, ne gövdesi sağlamdır. Masaya tahtakuruları oturtulmaya çalışılmaktadır. Bu masa Türkiye Cumhuriyeti’nin değil ABD’nin masasıdır” diyerek yazılı açıklamasına başladı.

Deva ve Gelecek Partisi’nin o masada yer almasının bir ABD projesi olduğunu söyleyen Narhın sözlerini şöyle sürdürdü; “İyi Parti, Babacan-Gül ortaklığındaki Deva Partisinin sabıkalarından habersiz. Gül’ün ABD ile gizli antlaşmasının 6 maddesinden haberleri yok mu, var da buna karşın masada onlara nasıl yer veriyorlar. Kaldı ki, Babacan ABD ve AB ile ilişkilerimizi güçlendireceğiz diyor. Kiminle, ABD ile. Terör örgütünü yaratan, besleyen; Fetöye mühimmat sağlayan ,içinde besleyen ABD ile ilişkileri düzeltmek demek ABD’nin işgaline evet demektir. O günler geride kaldı. ABD bile bunu itiraf etti, ancak Gül-Davutoğlu -Babacan kovboyculuk oynamaya devam ediyor. Yanı sıra bu üçlü Akp içinde iken Açılım adlı ihanetin baş aktörleri. Ve hala bunu savunuyorlar. İyi Parti, Memleket adını kullanarak hangi amaca hizmetle bu iki partiyi masaya çağırmıştır. Fetöyü, açılım adlı ihaneti alkışlayan ve yürüten bu kişilerle Milliyetçi olduğunu savunan bir parti yönetimi nasıl aynı masada olabilir? Türk Ulusunun bunu dikkate almasını özellikle arz ediyoruz. Gül-Davutoğlu -Babacan gibi açılım ihaneti işleyenlerle Iyi Parti ve Chp’nin ne işi vardır?

Yine, yeniden söylüyoruz. Son soluğumuza dek söyleyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ,Milli Demokratik Devrimi tamamlayacak Milli Hükümete gereksinimi vardır. Son ve tek çaresi budur. Diğer adıyla Kemalist Devrim tamamlanmalıdır. Bu partimizin birinci maddesidir ve hiç değişmeyecektir”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.