Engellilere İYİ ziyaret

Fatih Karabatı başkanlığındaki İYİ Parti Karacabey İlçe Yönetimi, Engelliler Haftası ve Ramazan ayı kapsamında Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği’ni ziyaret ederek; “Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin.” mesajı verdi.

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı, ilçe yöneticileri ile gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmasında, “Daha güzel bir Karacabey için toplumun engellilere karşı daha duyarlı olması gereklidir. Tohum toprağının bağrına, engelli birey de topluma emanettir. İYİ Parti olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlara ‘iyi’ bir gelecek sunmak adına çok çalışacağız. Engeliler Haftası kutlu olsun.” dedi.

Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem ise, engelliler adına yapılan anlamlı ziyaretten ve Ramazan ayı münasebetiyle yapılan gıda yardımından dolayı İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı ve ilçe yöneticilerine dernek üyeleri adına teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.