Nurşen Dinç’in resim sergisi

Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda uzun yıllar sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra Bursa'ya yerleşen Nurşen Dinç'in, “Kadın ve Çiçek” konulu Yağlıboya Resim Sergisi sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.
Bursa Kadın Ressamlar Derneği Başkanı Nurşen Dinç'in, Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi'nde önceki gün açtığı sergi kokteylle start aldı.
Bursa ve Karacabey'den de çok sayıda katılımın yaşandığı sergide birbirinden güzel eserlerini görücüye çıkartan Dinç, sanatseverlerden tam not aldı.
1997 yılında Emin İlter Atölyesi'nde ara verdiği resim çalışmalarına başlayan Nurşen Dinç, daha sonra Sibel Çakar, Metin Karanisoğlu, Şaban Okan ve Doç. Merih Ercan atölyelerinde pastel, yağlıboya ve çeşitli teknik çalışmalar yaptı.
1998 yılında üye olduğu Bursa Kadın Ressamlar Derneği'nin 2011'den bu yana da Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Dinç, eserlerini halkın beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, kendisini bu özel gününde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
2000 yılından 2012'ye kadar birçok karma sergilerde boy gösteren ve takdir toplayan Dinç, 2008'de Bursa Sanatsal Teknik Kırtasiye'nin düzenlediği “Küresel Isınma” konulu yağlıboya resim yarışmasında mansiyon ödülüne de layık görüldü.
17 Aralık'ta başlayan resim sergisi, 22 Aralık Pazartesi günü akşamı sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.