Nurgül Özatilla çekildi

AK Parti Kadın Kolları Kongresi bugün yapılıyor!
*Özatilla, 6 yıldır yürüttüğü Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıklarken, “İçimizdeki İrlandalılar” dediği dava arkadaşlarına isim vermeden zehir zemberek göndermeler yaptı.
*AK Parti’nin hemen hemen her kademesinde başarı ile görev yapan Özatilla, yoğun baskı altında kaldığını ve yakın arkadaşlarının kapalı kapılar ardında çevirdikleri entrikalara daha fazla tahammül edemeyeceğini söyledi.
*Özatilla, “Uzun yıllar başarıyla görev yaptığımı düşünüyorum. ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır’ diye yol gösteren Sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan’ın doğruluğunu, dürüstlüğünü örnek alarak yıllarca özveriyle hizmet ettiğim partimden vefa beklemem doğaldır. Normal koşullarda demokratik bir seçim yapılsaydı da yarışarak kaybetseydim, hiç incinmez, saygı duyardım. Gel gör ki, çeşitli ayak oyunlarıyla sergilenen baskıları çok çirkin bulduğum ve kendime yakıştıramadığım için adaylıktan çekilme kararı aldım” dedi.
Karacabey AK Parti Kadın Kolları Kongresi bugün yapılıyor. 15 gün önce yapılacağı duyurulan ancak çeşitli spekülasyonlar nedeniyle ertelenen Kadın Kolları Kongresinde bu kez başkanlık görevini 6 yıldır başarıyla sürdüren Nurgül Özatilla’nın adaylıktan çekileceğini duyurması yeni bir sürpriz yaşanmasına neden oldu.
            Nurgül Özatilla, 6 yıldır yürüttüğü AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıklarken, “İçimizdeki İrlandalılar” dediği dava arkadaşlarına isim vermeden zehir zemberek gönderme yaptı.
            AK Parti’de yıllardır birlikte mücadele ettiği yakın dava arkadaşlarını sert bir dille eleştiren Özatilla, yoğun baskı altında kaldığını ve kapalı kapılar arkasında dönen entrikalara daha fazla tahammül etmesinin mümkün olmadığını söyledi.
            Siyasetin kendi zemininden çıkarılarak çirkinleştirildiğini ileri süren Özatilla, “Bu güne kadar başarıyla görev yaptığımı düşünüyorum. ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır’ uyarılarıyla yol gösteren Sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan’ın dürüstlüğünü ve doğruluğunu örnek alarak yıllarca özveriyle hizmet ettiğim partimden vefa beklemem çok görülmemelidir. Normal koşullarda yarışsaydık da kaybetseydim, hiç etkilenmezdim. Sonuca saygı duyardım. Gel gör ki, çeşitli ayak oyunlarıyla sergilenen ‘Çekil’ baskılarını içime sindiremedim. Hiçbir zaman hak etmediğim bu çirkin oyunlar karşısında kukla olmayı kendime yakıştıramadığım için adaylıktan çekilme kararı aldım”
            Kongremiz partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Yeni görev alacak arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.
            Nurgül Özatilla sözlerini noktalarken; “Partimin hemen hemen her kademesinde görev yaptım. Üstlendiğim sorumlulukların gereğini dürüstçe yerine getirirken, desteğini esirgemeyen ve yanımda yer alarak bana güç veren partimin çok değerli üyelerine, güler yüzünü esirgemeyen ve sıcak ilgilerini sürekli hissettiren altın kalpli Karacabeylilere candan teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Hamiyet Özenli tek aday!
Nurgül Özatilla’nın çekilmesiyle AK Parti Kadın Kolu Başkanlığı için yarışan adayların sayısı bire indi.
            Adaylık için resmi başvurusunu yapan Hamiyet Özenli’nin bugün Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak olan kongreden başka aday çıkmaması halinde başkan olacak.
            Özenli’nin bir hayli rahatladığı görülen seçimler sırasında Şükriye Küçük’ün de başkan adayı olacağı söyleniyor.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.