NSK, şirket temsilcilerini ağırladı

Direksiyon ve süspansiyon parçalarında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olan ve üretiminin büyük bir bölümünü ihraç ederek Türk otomotiv sanayinde önemli katkılar sağlayan NSK Otomotiv, Türkiye pazarında gaza basıyor.

Dünyanın önde gelen otomotiv şirketlerinin yurt içi tedarikçilerini yeni yapılan NSK Otomotiv fabrikasında ağırlayan NSK GROUP İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, şirketin vizyonunu ve gelecek hedeflerini paylaştı. NSK GROUP olarak 5 kıtada toplam 75 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Ömer Kazangil, “Dünyanın önde gelen firmalarının ana tedarikçisi olmuş bir firmayız. Dünyada ağır vasıta grubunda en fazla çeşidi olan firmayız.” dedi.

Her yıl büyüme hedefinde olduklarını, 2012 yılını da yüzde 20 büyüme ile kapattıklarını söyleyen Kazangil, “2018 yılı dahil önümüzdeki 5 yılda, ağır vasıta, traktör ve iş makinalarının, direksiyon ve süspansiyon sistemlerinde, Türkiye'nin birinci, dünyanın ise 3. büyük üreticisi arasında olmayı hedefliyoruz. İhracata verdiğimiz önemi artık yurt içine de vermek istiyoruz. Sizlerin de aracılığıyla, yılların tecrübe ve birikimini Türk piyasasında göstermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

NSK Otomotiv fabrikasını gezerek üretim hakkında bilgi edinen şirket temsilcileri kendileri için düzenlenen organizasyon ile Bursa'da eğlenceli 2 gün geçirdiler. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.