Nsk Grup, “Açık Kapı Aile Şenliği”nde buluştu

NSK Group çalışanları, ‘Açık Kapı Aile Şenliği’nde bir araya geldi. NSK Group’un tüm çalışanlarını ve ailelerini bir araya getiren şenlikte konuşan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, “NSK Group olarak, bugün bulunduğumuz konuma çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde geldik” dedi.
Karacabey’de bulunan NSK Otomotiv Bahçesi’nde gerçekleştirilen şenliğe yaklaşık 600 kişi katıldı. Şirketin başarısında en önemli paya sahip olan 5 yıl ve üzeri hizmet veren yaklaşık 100 personele NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil ve İcra Kurulu üyeleri tarafından hizmet yılı ödülleri verildi.
Çalışanların aileleri ile fabrikayı gezmesi ile başlayan şenlik, farklı oyunlar ve etkinliklerle devam etti. NSK Group çalışanları aileleri ile birlikte mangalda pişen ızgara çeşitleri eşliğinde büyük bir aile olmanın keyfini doyasıya yaşadı.
Hizmet yılı ödül töreninde konuşan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, “NSK Group, gücünü çalışanlarından alan büyük bir aile. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve bu başarılı yolculukta onları yalnız bırakmayan ailelerine, özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şirket olarak koyduğumuz hedeflere sizlerle ulaştık ve ulaşacağız” dedi.
Büyük bir aile olmanın verdiği özgüvenle daha iyi çalışmalara imza atacaklarını da belirten Kazangil, “Bugün bulunduğumuz konuma, çalışanlarımızın özverili çalışmalarıyla geldik. Siz değerli çalışanlarımızla birlikte NSK Group’u daha ileriye taşıyacak ve geleceğimizi şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.