NSK Group, ROTA ile IAA Hannover’de

NSK Group, Almanya Hannover’de düzenlenen ‘IAA 2014’ fuarında ROTA markası ile dünyanın önde gelen OEM ve OES firmaları ile ilişkiler kurdu.
Deutsche Messe tarafından 25 Eylül – 2 Ekim 2014 tarihlerinde yapılan IAA 2014 fuarında; kamyon, otobüs, treylerin yanı sıra ticari araçlar yan sanayi ürünlerinin tanıtımları yapıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin yeni araçlarını, ürünlerini ve geleceğe yönelik adımlarını sergilediği fuarda 45 ülkeden yaklaşık 2 bin katılımcı yer aldı. ROTA standı fuarda, 100’e yakın mevcut ve potansiyel OEM ve OES müşterileri ile yapılan iş görüşmelerine ev sahipliği yaptı. NSK Group, ROTA markası ile rot, rotbaşı, rotil, komple rot, rot kolu, rot mili, V kol, bugi kolu gibi 6 binden fazla ürünü 5 kıtadaki 100 ülkeye ihraç ediyor.
Kronik sorunlara patenli çözümler ve kalite yatırımları
NSK Group, ROTA markası ile ağır şartlarda çalışan araçların direksiyon ve süspansiyon sistemlerinde oluşan problemler için ürettiği patentli çözümlere yenilerini ekledi. Fuarda ROTA; ürünlerde kullandığı patentli çözümler olan segman kilidi, C tipi Adaptör ve teflon yataklamayı tanıttı. Ayrıca fuarda daha güveni sürüş için yakın zamanda yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırım ile faaliyete giren ömür test cihazının tanıtımları da yapıldı.
Yeni fuarlar
NSK Group, ROTA markası ile 2014 yılının son çeyreğinde de hız kesmeden Automechanika Shanghai fuarlarına katılacak. Automechanika Shanghai fuarı Çin’in Şangay şehrinde 9-12 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.