NSK Group ailesi, iftarda buluştu

Karacabey’de üretim yapan ve 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren NSK Group’un geleneksel iftar programı yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Taha Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına, NSK Group firmalarında çalışan beyaz ve mavi yaka profesyoneller ile çalışanların aileleri ve Kazangil ailesinin üyeleri katıldı. İlahi dinletisi ile başlayan program, geçtiğimiz günlerde ikincisi yapılan NSK Group Açık Kapı Aile Şenliği’nin video gösterimi ile devam etti. Bu güne özel hazırlanan yemekler ile yaklaşık 1000 kişinin iftar açtığı programda NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, büyük bir aile mutluluğunu paylaştığı herkesin Ramazan’ını kutladı.
5 kıtada 100’den fazla ülkeye ihracat
Üretiminin yüzde 85’ini 5 kıtadaki 100’den fazla ülkeye ihraç eden ve yine üretiminin yüzde 20’sini OEM-OES sanayi müşterilerine tedarik eden NSK Group’un geleneksel iftar programının açılışında konuşan İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, “NSK Group olarak direksiyon ve süspansiyon parçaları ürünlerinde dünyanın en önemli üreticilerinden biri haline geldik” dedi.
Kazangil, elde edilen tüm başarıların iyi çalışma ortamının sonucu olduğuna dikkat çekerek, “Başarılarımızın mimarı tüm çalışma arkadaşlarımın Türkiye’yi ve Bursa’yı dünyada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine inancım sonsuz olup, emeklerinden dolayı onlara teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
İftar programının sonunda gerçekleşen Hacivat-Karagöz gösterisine çocuklar ve aileler büyük ilgi gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.