NSK Ailesi şenlikte buluştu

NSK Group çalışanları geleneksel hale gelen ‘Açık Kapı Aile Şenliği’nde bu yıl ikinci kez bir araya geldi. NSK Group’un tüm yöneticilerini, çalışanları ve ailelerini bir araya getiren şenlikte birlik ve beraberlik örneği sergilendi.
İş dünyasındaki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren NSK Group, bu kez iş yoğunluğunun stresini atmak için bir araya geldi. NSK Group Ailesi düzenlenen ‘Açık Kapı Aile Şenliği’nde birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Şenlikte konuşan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, ‘NSK Group, gücünü çalışanlarından alan büyük bir aile oldu. Bugün ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösteriyoruz” dedi.
Fabrikası Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve NSK Group’un kurucusu Nurettin Kazangil başta olmak üzere ailenin diğer kuşak temsilcilerinin de hazır bulunduğu şenliğe yaklaşık 800 kişi katıldı. Kazangil Ailesi başta olmak üzere tüm çalışanlar ve aileleri ile birlikte bu anlamlı günün anısına pasta kesildi.
Çalışanların ailelerinin fabrikayı gezmesi ile başlayan şenlik, farklı oyunlar ve etkinliklerle devam etti. NSK Group çalışanları aileleri ile birlikte mangalda pişen ızgara çeşitleri eşliğinde büyük bir aile olmanın keyfini doyasıya yaşadı.
Şenlikte konuşan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, “Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve en önemlisi bu yoğun iş temposunda onları yalnız bırakmayan ailelerine, teşekkür ediyoruz. Şirket olarak bugüne kadar koyduğumuz hedeflere sizlerle ulaştık ve ulaşacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.