Necdet Elveren güven tazeledi

Karacabey Avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği seçimlerinde mevcut Başkan Necdet Elveren güven tazeledi. Dernek Lokali’nde geniş katılımlı yapılan olağan genel kurul toplantısında Başkan Necdet Elveren, üyelerinin tam desteğiyle yeniden başkanlığa seçildi.
Kongrenin Divan Başkanlığı’nı Öğretmen İsmail Alp, yazmanlıklara ise Uğur Yıldız ve Batuhan Elveren üstlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kongrede, yönetim kurulu çalışma raporu Başkan Necdet Elveren tarafından okundu. Daha sonra Sayman Fatih Özen tarafından okunan Mali Rapor, üyelere sunuldu. Raporlar üzerinde görüşlerin belirtilmesinin ardından, çalışma ve mali rapor ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Denetleme Kurulu Üyesi Serkan Sıfat tarafından okunan Denetleme Kurulu Raporu da oybirliğiyle kabul edildi.
Ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek aday olarak giren Necdet Elveren, yeniden başkanlığa seçildi. Necdet Elveren başkanlığında yenilenen Avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 2. Başkan Nejat Kaygın, Yazman Erol Yıldız, Sayman Fatih Özen, Büro Amiri Sabahaddin Soner ve Etkin Üyeler; Mümin Eralp ile Murat Öğmener.
Derneğin Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Serkan Sıfat, üyeliklere ise; Mustafa Enginer ve İbrahim Şebin getirildi.
Dilekler bölümünde ise birkaç yıldır; açılış tarihlerinin Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı yapılamayan açılışın bu yıl görkemli bir şekilde yapılması istendi. Başkanlığa tekrar seçilen Necdet Elveren, Ramazan Bayramı’nın hemen ardından Karacabey’e yakışır bir açılış yapılacağını belirterek, tüm ilçe halkını davet etti.
Denetimlerin sıkça yapılarak bohçacılığın önüne geçilmesi, yasak günlerde avcılık yapılmaması ve yapanların ihbar edilmesi, avcılık popülasyonunu geliştirmek için önlemlerin alınması gerektiği, doğal avlakların korunması için çalışmalara başlanması ve bozulan doğal dengelerin düzeltilmesi için girişimlerde bulunulmasının şart olduğu görüşüldü. Sağlıklı ve kurallı av sezonları dileğiyle toplantıya son verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.