Nasrettin’in Yıldız’ı azalarıyla birlikte çalışmalara hız verdi

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Karacabey Nasrettin Mahalle Muhtarlığı için aday olan Hüseyin Yıldız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nasrettin Mahalleliler tarafından çok sevilen ve sayılan ilçenin tanınmış isimlerinden pazarcı esnafı Hüseyin Yıldız hizmet için yola çıktığını belirterek, “Mahallemizi birlik ve beraberlik içinde ortak akılla yöneteceğiz. 7/24 mahallemin emrindeyim. Muhtarlık sadece mühürden ibaret değildir. Muhtarlık hizmettir, saygıdır, sevgidir. Siz hizmete değil hizmet ayağınıza gelsin. Hizmet için aday oldum.” dedi.
Yıldız, “Olumlu ve güzel tepkiler ile yolumuza devam”
Azalarıyla birlikte seçimlerin yaklaşmasına doğru çalışmalarını sıklaştıran ve mahalle halkıyla buluşmalara devam eden Yıldız vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi. Nasrettin’de kapı kapı dolaşarak, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Muhtar Adayı Hüseyin Yıldız, “Adaylık sürecim boyunca çevremden çok güzel olumlu tepkiler aldım. İnşallah Allah nasip, kısmet ederse Nasrettin Mahallesi’nin başarılı muhtarı olacağım. Nasrettin’in sesi olmak için, şeffaf bir yönetim anlayışıyla 48 yıldır ikamet ettiğim mahallemin muhtarı olmak istiyorum. Halkımızın takdiriyle göreve hazırım. Birbirinden değerli azalarımla birlikte çalışmalara başladık. Sokak sokak, ev ev gezerek muhtarlık adaylığımı da tanıtmış ve çalışmalarımı da anlatmış oluyorum. Yoğun teveccüh gösteren mahalle halkıma çok teşekkür ediyorum. Olumlu ve güzel tepkiler ile yolumuza devam” dedi.
“Nasreddin Mahallesi hak ettiği hizmete kavuşacak”
Yerel seçimlerde muhtar olarak seçildiğinde gerçekleştireceği projelerini anlatan Yıldız, “Kısmet olur seçilirsem arandığında 7/24 ulaşılabilen muhtar olacağım. Büyüyen ve gelişen Karacabey’de mahallemin daha iyi hizmet almasını sağlayacağım. Her zaman mahallemin sakinlerinin 7’den 70’inin hizmetinde olacağım. Mahallemizin Karacabey’de hakettiği değerde söz sahibi olması için çalışacağım. Okuyan öğrencilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Maddi sıkıntısı olan öğrencileri tespit edip okul servislerini muhtarlık olarak karşılayacağım. Mahallemizin sorunları konusunda mahalleli ile birlikte ortak akılla mahallemizi yöneteceğiz. Herkesin görüşünü, fikrini alıp gereken tüm hizmetleri kurum ve kuruluşlardan talep edeceğiz. Bilgi, birikimim ve tecrübelerimle Nasrettin’e layık bir muhtar olacağıma inancım tamdır. Muhtarın mesaisi olmaz. Gece, gündüz koşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Mevkisini düşünen değil, mahallesini düşünen muhtar olacağım. Mahallemizde çözüm üreten projeler yapacağız. Mahallemde yaşlı, yardıma muhtaç veya sıkıntısı olan her vatandaşımıza hiçbir ayrım gözetmeden destek olacağım. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ağırlık vererek, mahallemizi daha güzel ve daha iyi yerlere taşıyacağıma inanıyorum. Seçmen de inşallah bizi bu göreve layık görürse yerel yönetimin en önemli yapı taşı olan muhtarlık görevini layıkıyla yerine getireceğiz. Bu kutsal yolda mahallemin sakinlerinden gerekli hassasiyeti göstermesini temenni ediyorum. Hep birlikte daha iyiye ulaşmak için kıymetli oylarına talibim. Diğer muhtar adaylarına da başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Nasrettin Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koyan 48 yaşındaki Hüseyin Yıldız, evli ve üç kız babası. Yıldız’ın azaları da şu isimlerden oluştu; Sibel Oruç, Mehmet Dur, Sümeyra Burhan, Ahmet Tülü, Cemile Avcı, Hasan Güven Dokur, Ertan Güleç, Hüseyin Utku.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.