Narhın; “Rotamız Milli Demokratik Devrim”

Vatan Partisi Karacabey İlçe Başkanı Rıfat Narhın covid19 salgınının dünyaya etkileri hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Narhın; “Bunun gibi ekonomik kriz, yönetim krizi, hükümet krizi gibi olumsuz gerçekler gösterdi ki; Türkiye Cumhuriyetinin tek çıkış yolu vardır, Mustafa Kemal Atatürk’ü kılavuz belirlemek. Bunun yolu da Vatan Partisi’nin Programında da birinci madde olan Milli Demokratik Devrimin tamamlanmasıdır. Ülkemiz içinde, rota Milli Demokratik Devrimdir” dedi.

Narhın daha sonra Batı’nın bir virüsle balonunun patladığını belirterek açıklamasına şöyle devam etti; “Batının emperyal kapitalizmi, liberalizmi ellerinde patladı. Covid19 virüsü ile sağlık sistemleri çöktü. İnsanlarını ölüme terkedecek denli vahşet dolu olan özbenlikleri ortaya çıktı. Amerika Newyork Doktorlar Derneği Başkanı ‘Hastanelerimiz üçüncü dünya ülkelerinden beter’ derken yıllardır savunduğumuz Sağlık kamulaştırılmalıdır, programımız yaşam buldu. ABD’de 32 milyon insanın sağlık güvencesi yok. 4 milyon insan sokaklarda yaşıyor. Yalnızca geçen yıl normal gripten binlerce insan öldü. ABD’de vaka sayısı Çin ve İtalya’yı geçti. 80 bin ölüm bekleniyor. Fransa’da ölü ve vaka sayısı artıyor. Fransız ordusu sokaklara indi. İngiltere; doğal seleksiyon adlı cinayete göz yumar durumdaydı. Şimdi ordudan destek istiyor. İspanya’da huzur evinde kalan yaşlıların cesetleri günler sonrası akıllarına geldi. İsveç’te Covid19 yüzünden yaşamını yitiren 6 Somalili için Sosyal Demokrat Parti yönetici ve milletvekilleri twitterdan iyi oldu mesajları attılar. İtalya Nato ve AB’den destek istedi, yanıt bile vermediler. Destek Çin ve Küba ‘dan geldi. Rus askerleri sokaklarda güvenliği sağlıyor. İtalyanlar, ülke bayraklarını ve AB bayraklarını indirip Küba,Çin,Rusya bayrakları asıyor. Hollanda’nın kanalizasyon sisteminde bile Covid19 virüsü çıktı. Çin ve Rusya’nın gönderdiği tıbbi yardımlara AB ülkeleri sınırda el koyup kendileri kullanıyor.”

Narhın; Kamucu-Halkçı sağlık ve eğitim tek çözüm olduğunu belirterek, “1930’ları reddeden, hakaret eden, Batının kuyruğuna takılan Sosyal Demokratlar, Muhafazakarlar, liberaller, kapitaller, dindar görünümlü dinsizler… Sistem battı, bir virüsle balon patladı. Büyük Önder Atatürk ‘ün Kamucu-Halkçı ilkesi enstitü açıp kendi aşısını üretti. Çin’e kolera, ABD’ye çiçek aşısı sattı. O bireysel özgürlük diye, açık toplum diye, kurtuluş diye, çağdaşlık diye, Yeni Türkiye diye peşine takıldığınız Batı yerlerde. Bir virüs Sosyal Demokrasi denilen Kapitalizm imali sözde siyasi görüşün insanlarda, insanlık bırakmadığını gösterdi.

İktidarca hapishanelere sokulan, muhalefetçe AKP ordusu diye hakaret edilen Şanlı Türk Ordusu yine en önde. Becerisizliklerinizin, aşağılamalarınızın vurgununu yemiş olmasına karşın dimdik ayakta. Mehmetçiğimize şükran, minnet ve içten bağlılığımızı sunuyoruz. Rotamız bellidir; Milli Demokratik Devrimin tamamlanması. Bunun için Türk Ulusunu ve Karacabeylileri, Vatan Partisi saflarına çağırıyoruz. Ayrım gözetmeksizin gerek ön cephede mücadelede gerekse sandıkta herkesi Türkiye Cumhuriyetinin ve Milli Demokratik Devrimin fedaisi olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.