Mutlu olsunlar! Burcu ve Furkan nişanlandı!

Karacabey’in saygın ailelerinden Sanayici Merhum Saim&Nesra Güleç’in biricik kızları Burcu ile Çiftçi İlhan&Sema Yolyapan’ın oğulları ilçenin tanınmış esnaflarından Yolyapan İletişim ve Yolyapan Yapı Müteahhit İşletme sahibi Furkan aşklarını nişanla taçlandırarak mutluluğa yelken açtı.
Yaklaşık 2 ay önce söz kesen genç aşıklar, evliliğe giden yolda ikinci adımı hızlı bir şekilde atarak, adeta düğün tadında görkemli bir nişan töreniyle mutluluklarını güçlendirdi. Dillere destan muhteşem nişan merasimi Yunus Tesisleri’nde yapıldı. Törende seçkin davetliler huzurunda sevgilerini taşıyacakları geleceğe, en güzel şekilde mutluluk vuruşlarını yapan Burcu ve Furkan çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Mutlu çiftin dansı konfetiler ve meşaleler arasında görsel bir şölene dönüştü.
Evlilik yolunda atılan ikinci adımda birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen genç çiftin nişan yüzüklerini Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan taktı. Burcu Güleç ve Furkan Yolyapan’ın mutlukları gözlerinden okunurken, çiftin nişan kurdelesini kesen, Başkan Ali Özkan, iki cihan saadeti diledi.
Burcu ve Furkan çiftinin elleri, sonsuzluk yolunda birlikte attıkları bu önemli adımla daha da kenetlendi. Konuklar, bu sevginin ve kutsal birlikteliğin bir ömür boyu sürmesi dilek ve temennisinde bulunurken, görkemli nişan töreniyle genç çift aşk ve sevgilerini perçinledi.
Nişan pastasının kesiminin ardından müzik eşliğinde konuklarla birlikte coşan Burcu ve Furkan çifti oyun havalarıyla eğlenceyi doruklara taşıdı. Geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlenen genç çift, nişanlanmanın mutluluğunu doyasıya çıkardı.
Konuklarla tek tek ilgilenen Güleç ve Yolyapan aileleri de kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.
Törenin ardından Burcu ve Furkan, arkadaşları ile birlikte Borsa Restaurant’ta nişanlarını bir kez daha kutladı.
Meltem Ailesi olarak, evliliğe emin adımlarla yürüyen genç çifti bizler de kutluyor, “Ömür Boyu Mutlu Olun” dileğinde bulunuyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.