Murat Tanrıverdi, CHP İlçe Başkanlığı’na aday!

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

CHP’de 4 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Gönül Avil aday olmayacağını açıkladı.

Gençlerin önünü açmak istediklerini belirten Avil, “Murat Tanrıverdi ismi partimizin her kesiminden destek alıyor. Şu ana kadar Murat Tanrıverdi’den başka bir aday ismi duymadım. Tanrıverdi tek aday olabilir. Cumartesi günü Şükran Yemişçioğlu Düğün Salonu’nda yapacağımız görkemli bir kongreyle CHP’de yeni bir sayfa açılacak. Murat Tanrıverdi ile daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kongremiz ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Tüm adaylara şimdiden üstün başarılar diliyorum” dedi.

CHP’nin çiçeği burnundaki yeni başkan adayı Murat Tanrıverdi, nasıl bir sorumluluk üstlendiğinin bilinci içinde olduğunu söyledi.

CHP’de görev yapmanın çok onurlu bir süreç olduğuna, ancak bir o kadar da zorluklarla dolu yollarda yürünmesi gerekeceğine dikkat çeken genç başkan adayı kendisine destek veren tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkür etti.

Tüm partilileri kucaklayacağını belirten Tanrıverdi, “Büyük başarı gelecekse, birlikte bütünlük içinde, omuz omuza koşturmayla gelecektir. Sevgi ve saygıyı öne çıkarabilirsek ve “Biz” olmayı başarabilirsek, CHP neden iktidar olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.