Murat Erol’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Karacabey AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 5. olağan kongresinde yeniden ilçe başkanlığına getirilen Murat Erol’a tebrik ziyaretleri sürüyor.
Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası yöneticileri, AK Parti’nin yenilenen yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.
Güç birliğinin vurgulandığı ziyarette Murat Erol ve yöneticilerine başarı dileyen KTSO Başkanı Naci Güncü, Oda’nın yeni projelerinden de bahsetti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Sanayi Sitesi’ne yapılacak olan Çıraklık Eğitim Merkezi yanına öğrencilerin pratik yapabilecekleri atölyeler kuracaklarını söyleyen Naci Güncü, böylelikle çırak öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlanacağını belirtti.
Sivil toplum kuruluşlarını önemsedikleri belirten AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmek istiyoruz. Yapılacak tüm hizmetlerde fikir alışverişinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Bundan sonra da, ‘Ben yaptım, oldu’ anlayışından uzak, ‘Birlikte neler yapabiliriz’ düşüncesiyle hareket edeceğiz” dedi.
Murat Erol’un diğer konukları ise Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Halit Elbir ve oda yöneticileri oldu.
Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Murat Erol’a Bursa’nın yeni logosunun rozetini takarken, Meclis Başkanı Halit Elbir de, el emeği olan tel kırma bir Türk bayrağı hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.