“Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak!”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Karacabey Tavşanlı Mahallesi Muhtar Adayı Dilek Toprak çalışmalara hız verdi. Azalarıyla birlikte Tavşanlı Mahallesi’nde canla başla çalışarak, kapı kapı dolaşan Toprak, seçimde iddialı olduğunu belirterek, ev ziyaretlerine gidip seçmenleriyle tek tek görüştüğünü söyledi. Ziyaretlerinde Tavşanlı halkının gönlünde taht kurmayı başaran Toprak, en büyük destekçisinin kadınlar olduğunu söyleyerek, mahallesinin tüm taleplerinin sonuna kadar takipçisi olacağının sözünü verdi.
‘Ek İşim Değil, Tek İşim’ olacak sloganıyla dikkatleri üzerinde toplayan Dilek Toprak, “Hizmet için geliyorum. Her oy içinde bir umut barındırır, ben bu umuda ışık tutabilirim ve ben bu umut için varım” dedi. Karacabey’in ilk kadın muhtarı olmayı hedefleyen Toprak, ev ev dolaşarak hem kendini tanıtıyor hem de mahalle sakinlerinden oy istiyor.
Muhtarlık yarışında kendisine güvendiğini vurgulayan Dilek Toprak, “Kadın elinin değdiği her her yer de farklılık olmuştur ve daha da güzelleşmiştir. Tavşanlı’ya da İnşaallah kadın eli değecek ve mahallemiz hiç olmadığı kadar güzelleşecek. Birçok tabunun yıkıldığı günümüzde biz kadınların da hizmet ruhuyla bazı şeyleri başaracağından eminim. Yönetimlerinde başarılı olan muhtarlar, yönettikleri mahallelere damgasını vuruyor. Naip olursa kıymetli mahalle sakinlerimiz bana teveccüh gösterir muhtar yaparlarsa vereceğim hizmetle Tavşanlı Mahallesi’ne ve ilk kadın muhtar olmamla birlikte Karacabey’e damga vuracağıma inancım tamdır. ‘Ben’ değil ‘biz’ diyerek, çözüm odaklı çalışarak, herkesin değerli fikirlerini alarak yolumuza devam edeceğiz. Gücümüzü birleştirdiğimizde her şey çok güzel olacak. Kadınlardan olduğu gibi erkeklerden de destek istiyorum. Mahallemizin birçok sıkıntısı var. Tüm kurumlarla sürekli iletişim halinde olarak azalarımla birlikte eksiklerin giderilmesi ve mahallemize her türlü hizmetin gelmesi için özveriyle gece, gündüz çalışacağız. Temel ve çözüm bekleyen sorunlardan arındırılmış bir Tavşanlı Mahallesi yaratabilmek adına olanca gücümle hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Eğitimden sağlığa, spordan, sanata, özellikle de kadınlara yönelik farklı kültür faaliyetleri olmak üzere bir çok alanda mahallenin ihtiyacı olan işlere öncülük etmek için varım. Tavşanlı’da oturan seçmenlerimin oylarına talibim.” dedi.
Gittikleri her evde halkın yoğun teveccüh ve ilgisinden çok memnun kaldıklarına dile getiren muhtar adayı 2 çocuk annesi Dilek Toprak, ev hanımı ve Adnan Menderes Ortaokulu Okul Aile Birliği başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.