Muhtarlarda kazanan yine Vural oldu!

Karacabey Muhtarlar Derneği geçtiğimiz Salı günü Öğretmenevi’nde Olağan Genel Kongresi’ni gerçekleştirdi.
İki listeli yapılan seçimde mevcut Başkan Kemalettin Vural güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Başkan Vural, Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak’la yarıştığı seçimde 35’e, 26’lık oy üstünlüğü ile 3 yıl daha göreve layık görüldü. 2004-2005 döneminden bu yana derneğin başkanlığını yürüten Kemalettin Vural, destek veren tüm üyelerine teşekkür etti.
Karacabey Sulama Birliği Başkanı ve aynı zamanda Hotanlı Mahalle Muhtarı da olan Sami Özseçen başkanlığında oluşturulan Divan Heyeti’nde; Ovahamidiye Mahalle Muhtarı Cemal Erdem ve Çavuş Mahalle Muhtarı İsmail Türk yer aldı.
Okunan faaliyet, denetleme ve gelir-gider raporlarının oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, yıllık üye aidat bedeli de geçmiş dönemde olduğu gibi 30 TL olarak kabul edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yolağzı Mahalle Muhtarı Kemallettin Vural ve Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak’ın yarıştığı seçimde, 63 üyenin tamamı oy kullandı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimi ise, 35-26’lık oy oranıyla mevcut Başkan Kemalettin Vural kazandı.
Kemalettin Vural başkanlığındaki yeni dönem Muhtarlar Derneği yönetiminde; Mümin Ereselli (İkizce), Erdal Yaldız (Muratlı), Orhan Ayyıldız (Canbaz), Rıdvan Çetin (Eskikaraağaç), Hasan Şenel (Dağkadı), Bünyamin Denizhan (Keşlik), Ümit Bakırtaş (Karasu), Gürkan Ün (Kıranlar), Tuncay Güleç (Yenisarıbey) ve Sinan Argın (Sazlıca) yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.