Muharrem Yılmaz TÜSİAD başkanı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) bugün yapılacak olan kongresinde tek aday olan Sütaş'ın patronu Muharrem Yılmaz, Genel Kurul'a sunulmak üzere aday yönetim kurulu asıl ve yedek üye listesini oluşturdu.
    Bugün TÜSİAD başkanlığı koltuğuna oturması beklenen Yılmaz, “Hepinizin bildiği Muharrem Yılmaz'ım. Bir şey değişmeyecek. TÜSİAD, Türkiye'de en oturmuş kurumlardan biridir. Çizgisi kolay kolay değişmez, alışkanlıkları, davranışları” diye konuştu.
    TÜSİAD Başkanlığının çok önemli bir sorumluluk taşıdığına dikkat çeken Muharrem Yılmaz, “Bu sorumluğu yerine getirmek için kendi işimden TÜSİAD'a zaman kaydırmak zorundayım. Kendime ve sosyal yaşamıma belki de çok az zaman kalacak. TÜSİAD benim için kendimi daha da geliştirebileceğim onurlu bir görev” dedi.
    Kurumsal yönetim konusunda Türkiye'de en oturmuş kurumlardan birinin TÜSİAD olduğuna vurgu yapan Yılmaz, Sütaş'ı örnek göstererek şunları söyledi; “Aile şirketleri de kurumsal yönetim konusunda ilerleyebilir. Sütaş bugün aile şirketi olarak bir değer ise, bunun diğer aile şirketlerine örnek olması gerekir. Benim Kurumsal Yönetim Derneği'ndeki misyonum buydu.”
    TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine hazır olan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz, Genel Kurul'a sunulmak üzere aday yönetim kurulu asıl ve yedek üye listesini tamamlamış durumda.
2013-2014 TÜSİAD Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üye Adayları:
Asıl Üye Adayları; Cansen Başaran Symes, Tayfun Bayazıt, Memduh Boydak, Osman F. Boyner, Cenk Çimen, Haluk Dinçer, Esin Güral Argat, Tarkan Kadooğlu, Simone Kaslowski, Sedat Şükrü Ünlütürk, Volkan Vural, Muharrem Yılmaz.
Yedek Üye Adayları; Hasan Akçakayalıoğlu, Metin Akman, Ahmet Aslan, Bahadır Balkır, Erol Bilecik, Mustafa Çamlıca, Davut Doğan, Nur Ger, Murat Özyeğin, Mustafa Erhan Say, Orhan Turan, Ali İhsan Yeşilova.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.