Müftü’den “Kandil” mesajı

Karacabey Müftüsü Hikmet Yazıcı, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ‘in (s.a.v.) doğum yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bu akşam yatsı namazının ardından Ulu Cami’de kutlama programı düzenleneceğini belirten Müftü Yazıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu gece, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin kameri takvimle, Rebiül Evvel ayının 12. gecesine tevafuk eden doğum yıldönümü, yani Mevlit Kandili’dir.
Mevlit Kandili münasebetiyle bugün saat 13.30’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde, Müftülüğümüzün bayan personeli tarafından sadece bayanlara yönelik bir kutlama programı icra edilecektir.
Ayrıca yatsı namazının ardından Ulu Cami’de Müftülüğümüzce kandil kutlama programı yapılacak ve ertesi günü kahvaltılı sabah namazı buluşması yapılacaktır. Bayan-erkek bütün vatandaşlarımızı, aile fertleri ve çocukları ile birlikte programa davet ediyoruz.
Bu vesile ile Mevlit Kandilinizi kutlar, Peygamber Efendimizin mübarek doğum yıldönümünün sizlere, aile fertlerinize, ülkemiz Müslümanlarına ve bütün din kardeşlerimize hayırlı ve mübarek olmasını, insanlığın barış ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ve niyaz eder, saygılar sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.