Müezzinoğlu’ndan teşekkür turu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeniden tek başına iktidar olan AK Parti’nin oy oranında büyük artış göstererek yüzde 45 oranında destek veren Karacabeyli seçmenlere teşekkür etti.
Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu; Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve çok sayıda partiliyle birlikte Cumartesi günü Karacabeylilerle bir araya geldi. Ziyaretlere, AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’yla başlayan Müezzinoğlu, sırasıyla BAL-GÖÇ Derneği, taksiciler, ilçe esnafı, Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri’ndeki Oto Pazarı, Balıkesirliler Derneği ve Karacabey Belediyesi’ndeki çalışanlara teşekkürlerini iletti. Karacabeylilerin yoğun ilgi gösterdiği Bakan Müezzinoğlu, taksici esnafının da istek ve taleplerini dinleyerek çözüm bulunacağının sözünü verdi. Çocuklarla konuşan Müezzinoğlu, küçük futbolculara Bursaspor forması hediye etti.
AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nda konuşan Müezzinoğlu; AK Parti’yi ülke genelinde yüzde 49, Karacabey’de ise yüzde 45 oy oranıyla yeniden tek başına iktidara taşıyan halka teşekkür ederken; “Şimdi sıra bizde. En geç Aralık başında kurulacak yeni hükümetle birlikte halkımızın desteklerine hizmetlerimizle karşılık vereceğiz. Ülkenin önüne döşenmek istenen taşların temizlenmesi adına gece gündüz gayretle çalışacağız. Demokrasinin önündeki taşları milletimiz analiz yapıp, teraziye koyarak 1 Kasım günü yeniden AK Parti dedi. İşte bu yüzden ilk teşekkürü millete borçluyuz. Milletimiz bize inancını, güvenini gösterdi. Şimdi ise, bize düşen, önce sözlü teşekkürü, sonra da fiili hizmetleri yaparak onu hak ettiği yere ulaştırmaktır. Bu dönem yaptığımız çalışmayı, 7 Haziran döneminde yapamadık. Onun bir sürü nedeni var, ama biz, 8 Haziran sabahından itibaren on gün ‘Nerede eksiğimiz var, nerede hata yaptık, nerede toplumla olan iletişimimizde gönül bağlarımız zayıfladı?’ sorularını tartıştık. Allah’a şükür Türkiye genelinde de Bursa’da da hatamızı gördük. Birileri sorumluluktan kaçtı. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti, sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi. Bedeli varmış, olsun. Bu ülkede, millet adına bedel ödenecekse, o bedele biz hazırız” dedi.
Anayasal sorumluluk gereği hükümete üye vermesi gereken CHP ve MHP’nin, hükümete üye vermekten kaçtığını ifade eden Müezzinoğlu, “Kaçanı millet gördü. Buradaki amaçları neydi? ‘AK Parti’yi köşeye sıkıştıralım. Millet bedel öderse ödesin, AK Parti yıpransın. Ondan sonra ben meydanı boş bulayım’. Millet, tam aksine AK Parti’nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, ‘Hadi buyurun, hızla koşun’ dedi. Çünkü öbürlerinden bir şey olmayacağını gördü. Bir şey yapma dertleri yok, motorları çalışmıyor, kontak açılmıyor. Motorun çalışmadığı, kontağın açılmadığı bir yapıya millet kendi geleceğini, kaderini teslim edebilir mi? Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki; Bizler CHP’li, MHP’li ve HDP’li seçmenimizin de hayallerini gerçekleştireceğiz. Biz onlara da en iyi hizmeti sunacağız. Milletin kaderiyle kimse oynayamaz. Derdimiz bir şey olmak değil, derdimiz bu ülkeye bir şeyler yapmak. Kimin milletvekili kimin bakan olduğu değil, Türkiye’nin nerede olduğu önemli” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.