Müdür atamaları sürüyor

Karacabey’de aynı eğitim kurumunda 4 yılının dolduran 22 müdürden 78 puanın üzerinde puan alan 8’inin müdürün ataması yapıldı. 5 müdür aynı okuluna devam ederken, 3’ü ise başka kuruma görevlendirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karacabey’de aynı kurumda 4 yılını dolduran 22 müdürü değerlendirdi. 75 puanın üzerinde not alan Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı, İstiklal Ortaokulu Müdürü İsmail Şen, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu Müdürü Erbay Köse, Hacı Ahmediye Onur İlkokulu Müdürü Oğuz Koyuncu ve Dağkadı İlkokulu Müdürü Vedat Yılmaz’ın önceki hafta okullarındaki görevlerine devam edecekleri açıklandı.
Dün yapılan açıklamada ise Karacabey Ortaokulu Müdürü Menderes Girgin’in Cumhuriyet İlkokulu’na, Ömer Matlı Ortaokulu Müdürü Harun Ulaş’ın Karacabey Ortaokulu’na ve Seyran İlkokulu Müdürü Şaban Vural’ın ise Atatürk İlkokulu’na atandığı kaydedildi.
Müdürlüğü açık bulunan, Bayramdere Ortaokulu, Beylik Ortaokulu, Cahide Kırlağaç Anaokulu, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi, Halk Eğitimi Merkezi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karakoca Ortaokulu, Muhsin Özdamar İlkokulu, Öğretmevi Evi ve Akşam Sanat Okulu, Ömer Matlı İlkokulu, Seyran İlkokulu, Sultaniye Ortaokulu, Şehit Bilal Kanat İlkokulu, Şehit Serkan Şahin Ortaokulu, Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu, Uluabatlı Hasan İlkokulu ve Farabi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ise önümüzdeki günlerde atama yapılacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.