MSK’dan eğitime örnek destek

Karacabey MSK Çelik Dövme Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kazangil, eğitime örnek bir destek vererek, personelinin çocuklarına bilgisayar hediye etti.

İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle eğitim ve öğretimin EBA gibi online eğitimler ile desteklendiği süreçte, eğitimlerinde kullanmak üzere çocuklara bilgisayar hediye eden MSK Çelik Dövme Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kazangil, “Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu pandemi sürecinde, çocuklarımız buruk ve kısıtlı bir tatil yaptılar. Şimdi yeniden, gerek uzaktan gerekse yüz yüze eğitim dönemine başlamış bulunmaktalar. Geleceğimizin teminatı olan değerli çocuklarımızın bir nebze de olsa yüzünü güldürmek ve bu zorlu eğitim sürecinde yanlarında olduğumuzu göstermek adına, bilgisayar armağan ettik. Yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarımıza sağlık ve başarı dilerken, yeni bilgisayarlarını iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum.” dedi.

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan dağıtım organizasyonu ile yeni bilgisayarlarına kavuşan çocukların heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.