Karacabey’de ‘şampiyonlar’ madalyalarına kavuştu

*Karacabey’in profesyonel liglerdeki gururu olan ve geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 3. Lig’de, sezonu en yakın rakibine 19 puan fark atarak şampiyon tamamlayarak adını 2’nci Lig’e yazdıran Karacabey Belediyespor için pandemi nedeniyle yapılamayan madalya töreni ve kutlama organizasyonu gerçekleştirildi.

*Törende futbol takımı, antrenörler ve yönetimle bir araya gelen Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan, takıma bu sezon da güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek, Karacabey Belediyespor’u daha üst liglerde göreceklerine inandığını belirtti.

Karacabey’in profesyonel liglerdeki gururu olan ve geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 3. Lig’de, sezonu en yakın rakibine 19 puan fark atarak şampiyon tamamlayarak adını 2’nci Lig’e yazdıran Karacabey Belediyespor için pandemi nedeniyle yapılamayan madalya töreni ve kutlama organizasyonu, önceki gün gerçekleştirildi.

Öğretmenler Parkındaki Karacabey Belediyespor tesislerinde düzenlenen etkinliğe; Karacabey Belediyespor oyuncuları, antrenörleri ve yönetimi ile Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan kutlama töreninde, geçen sezon büyük bir başarı hikayesi yazan ve bu sezona da iddialı şekilde başlayan Karacabey Belediyespor takımına şampiyonluk madalyaları verildi.

Kenetlenme ile gelen başarı öyküsü

Törende bir konuşma yapan Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, geçtiğimiz sezon takım olarak çok önemli bir başarıya imza attıklarını anımsatarak, birlik ve beraberlikle gelen kenetlenmenin sonucunda Karacabey halkına büyük bir gurur yaşattıklarını söyledi. Ülker, başarıda emeği geçen tüm takıma, kent dinamiklerine ve camiaya teşekkürlerini iletti.

Spora ve sporcuya yatırımlar başarıyla taçlanıyor

Törende konuşma yapan Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise başarının mimarı olan tüm takıma Karacabey halkı adına teşekkür ederek, ortaya çıkan bu güzel tablonun inanmışlığın ve birlikteliğin zaferi olduğunu söyledi.

Karacabey’de göreve geldikleri günden bu yana spora ve sporcuya tam destek verdiklerini anımsatan Özkan, Sportif kent hedefimiz doğrultusunda, göreve geldiğimizde 300’lerde olan lisanslı sporcu sayısını kısa sürede 8 binler seviyesine ulaştırdık. Bu anlamda Karacabey’de spora ve sporcuya destek olmaya tüm hızımızla devam edeceğiz. Bu kent, her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karacabey’imizin gururu Karacabey Belediyespor, geçen sezon gerçekleştirdiği başarıyı bu sezon da aynı şekilde sürdürüyor. Sezona da iyi bir giriş yaptı. İnşallah devamı gelecek. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Karacabey Belediyespor’u daha üst liglerde göreceğimize inancımız tam. Bu anlamda takıma desteklerimiz devam edecek. Bu vesileyle, tekrardan bizlere bu anlamlı şampiyonluğu yaşatan tüm takıma, teknik kadroya, yönetime, taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin sonunda başarının mimarları toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sezon da iddialı

Öte yandan, Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Karacabey Belediyespor, ligde oynadığı 4 maç sonunda el ettiği 10 puan ile 2. sırada yer alıyor.

Karacabey Belediyespor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.