Motosikletli davulcuya şikayet

Karacabey Yeniköy'de 4 yıldan beri ramazan ayında oruç tutacak vatandaşları, ters bindiği motosiklette çaldığı davuluyla uyandıran Bayramdereli Burhan Kabataş, bazı vatandaşların şikâyeti üzerine bu yöntemden vazgeçmek zorunda kaldı. Kabataş, yazlıkçıları artık yaya bir şekilde dolaşarak sahura uyanmalarını sağlıyor.

1999 yılından beri Yeniköy'de ramazan davuluyla yazlıkçıları sahura kaldıran Kabataş, son 4 yıldır geliştirdiği yöntemle ulusal basının dahi dikkatini çekmişti. Ters bindiği motosikletinde çaldığı davuluyla ilçede ramazan ayının simgesi haline gelen Kabataş'a 7'den 70'e herkes yoğun ilgi gösteriyordu. 

Ancak Kabataş, Yeniköy'de ki bazı vatandaşların şikayeti üzerine muhtar tarafından motosikletiyle sahura kaldırmamaları için uyarıldı. Bundan böyle ramazanın geri kalan günlerini yaya olarak çalacağı davuluyla geçirecek Kabataş “Bizler her türlü vatandaşımızın hizmetindeyiz. Yazlıkçılarımız böyle olmasını istemişler, bizde bu isteklerini yerine getirmek zorunda kaldık. Nedenini bilmiyorum ancak bazı vatandaşlar rahatsız olmuşlar bu durumdan. Ama benim için bir sorun yok. Her daim görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.