Mobil Başkan’dan pazaryeri ve kooperatif ziyaretleri

“Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile ‘oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan’ olacağını her fırsatta dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanındaki vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçe sorunlarının yerinde belirlenip, çözüm yolları bulunması konusunda vatandaş görüşlerinin de alınması amacıyla ‘ortak aklı’ ön planda tutan Ali Özkan, Fuat Mert Yaş Sebze ve Meyve Hali’ne giderek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Özkan’a, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.
Hal ziyaretinde vatandaşların ve esnafın talep ve önerilerini dinleyen Ali Özkan, Karacabey’i hep birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirtti.
Sorunlara yerinde çözüm
Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ali Özkan, Karacabey’in geleceğini inşa etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerine değindi.
Hal ziyaretinin ardından, Yaş Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği Başkanı Hakan Ayşavkı’yla da bir araya gelen Özkan, derneğin taleplerini dinledi.
Ali Özkan daha sonrasında, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen’i de ziyaret etti.
Son derece verimli geçen görüşmelerde, dernek ve kooperatiflerin taleplerini titizlikle dinleyen Ali Özkan, sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözüm yollarının hızlıca geliştirilmesi için bu ziyaretlerin önemine dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.