Minik Dila, Karacabey’de bulundu

İstanbul’da yaşanan sel felaketinde sulara kapılarak kaybolan minik Dila’nın cesedi, Karacabey Kurşunlu Köyü’nde balıkçılar tarafından bulundu.
            Cesedi bularak kıyıya çıkaran balıkçılar, Karacabey İlçe Jandarma Ekipleri’ne haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve Karacabey savcısı, küçük kızın cesedini morga kaldırdı. Cesedin Dila’ya ait olup olmadığını anlamak için aileyi arayan has-tane yetkilileri, minik kızın üzerinde bulunan elbise ve bileğindeki künyeyi tarif etti.   
Ailenin de, bebeğin üzerindeki elbiseleri doğrulaması üzerine, cesedin minik Dila’ya ait olduğu anlaşıldı. Olayı duyan acılı baba Muharrem Manav ve yakınları, özel bir araçla İstanbul’dan Bursa’ya gelerek cenazeyi teslim aldı.
            Adli Tıp Kurumu’na gelen baba, minik Dila’yı teşhis etti. Kızının sular içinde kalan cesedini gören baba feryat etti. Kızının acısına daha fazla dayanamayan baba, baygınlık geçirdi. Sinir krizleri geçiren baba Muharrem Manav için ambulans çağrıldı.
            Adli Tıp Kurumu’na gelen 112 Acil Servis yetkilileri, Muharrem Manav’ı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra küçük Dila’nın cesedi, bir tabuta konularak cenaze aracına bindirildi. Yürümekte zorluk çeken acılı babayı, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.