Mini turnuva bugün başlıyor

 

Karacabey’de büyük bir heyecana sahne olan Köyler Ligi’nde, çeyrek finale yükselecek son iki takım bugün ve önümüzdeki hafta oynanacak üç maçın ardından belli oluyor.

Üç gruptan oluşan Köyler Liginde, 6 takımın ardından çeyrek finale kalacak diğer iki takım merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalar sonunda A Grubu’ndan Hamidiye ve Subaşı, B Grubu’ndan Bakırköy ve Sultaniye, C Grubu’ndan Keşlik ve Ortasarıbey çeyrek finale adını yazdırdı. Diğer taraftan gruplarını üçüncü tamamlayan Akçakoyun, Taşlık ve İsmetpaşa ise, çeyrek finale yükselmek için kendi aralarında maç yapacaklar.

İlk maç bugün Taşlık-Akçakoyun arasında

Grup üçüncüsü olan takımlar arasında oynanacak olan maç programı, Süt Birliği’nden gerçekleştirilen kura çekimi sonrası da belirlendi.

Buna göre bugün Taşlık ve Akçakoyun kozlarını paylaşacak. 13 Şubat Çarşamba günü Akçakoyun-İsmetpaşa ve 16 Şubat tarihinde ise Taşlık-İsmetpaşa maçları oynanacak. Taşlık sahasında yapılacak olan maçların sonunda, iki takım çeyrek finale yükselerek, Keşlik ve Ortasarıbey’in rakibi olacak.

İşte çeyrek final eşleşmeleri

Çeyrek finale yükselen 6 takımın belli olmasıyla birlikte ilk eşleşmelerde belirlendi. Keşlik ve Ortasarıbey’in rakiplerinin henüz belli olmadığı çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu;

Hamidiye-Sultaniye

Bakırköy-Subaşı

Keşlik-(Akçakoyun-İsmetpaşa-Taşlık)

Ortasarıbey-(Akçakoyun-İsmetpaşa-Taşlık)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.