Milli sanayimizi kurmak zorundayız!

SP İlçe Başkanı Yıldız, gündemle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. TBMM'de kabul edilen 2013 yılı bütçesinde 54 milyar TL'nin faize ayrıldığını ve 33 milyar TL'nin de açık verildiğine dikkat çekerek, bunun anlamının millete yeni zam ve yeni vergiler olduğunu söyledi.
Yıldız bu durumu; “kalkınma değil, kölelik bütçesi” olduğunu ifade ederek, “Bu bütçenin, bu faiz yükü, bu bütçe açıkları ve bu büyüme hızıyla milyonlarca emeklinin, memurun, köylünün, işçinin, çiftçinin kısacası bu ülkenin evlatlarının derdine derman olamayacağı anlaşılmaktadır” dedi. Gürsoy Yıldız, Meclisteki muhalefet partilerinin ise derde deva olacak hiçbir konuyu bütçe konuşmalarında gündeme getirmediklerine vurgu yaptı.
10 yılda Milli Sanayii kuramadı, Patriot'a sarıldı!
Batılı emperyalistlerin, İslam dünyasının her tarafında Şii ve Sünni çatışması çıkarmak için devletleri manipüle ettiğini söyleyen Gürsoy Yıldız, Başbakan Erdoğan'ın ise televizyonlarda yaptığı konuşmalarda buna zemin hazırladığının farkında bile olmadığın bildirdi.
Yıldız, "Oysa Erbakan Hocamız D-8'i kurarken bir Şii devleti olan İran'la, Mısır'ı bir araya getirmiş aynı masa etrafında toplamıştı. Şimdi ise Sayın Başbakan Türkiye'nin güvenliğini bahane ederek füze kalkanı ve patriotları Türkiye'ye getirip Türkiye'yi bir savaşın eşiğine getirdiğini görememektedir. Bunun anlamı şudur 'Ben 10 yıldır iktidardayım, fakat Türkiye'nin güvenliği için gerekli olan milli sanayiyi kurmadım ve bu yüzden Nato'yu davet etmeye mecbur kaldım' demektir” açıklamasında bulundu.
TRT yılbaşı kutlamasın, milli piyango kaldırılsın
Hiçbir Yahudi ve Hıristiyan'ın Kurban Bayramı'nda kurban kestiğine veya Ramazanda oruç tuttuğuna şahit olunmadığına vurgu yaparak yaklaşan yeni yılla ilgili çağrılarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Yılbaşı rezaletleri TRT televizyonlarından canlı olarak verilerek devlet eliyle asla teşvik edilmemeli ve milletimizin ahlaki değerlerine aykırı kutlamalar yapılmamalıdır. Her yılbaşında devlet eliyle milli bir kumar olarak oynatılan milli piyango rezaletine artık bir son verilmelidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.