Milli İttifak’tan görkemli açılış

Karacabey’de, Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) birleşmesinden oluşan Milli İttifak Seçim Koordinasyon Merkezi’ni görkemli bir programla hizmete açtı.
Milli İttifak’ın Bursa Caddesi eski PTT binası yanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, Saadet Partisi Bursa milletvekili adayları Burak Çelik, Zafer Birinç, SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak ve BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
Programın açılışında konuşan SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, “Milli İttifak, halkımızda karşılığını buldu. Gümbür gümbür geliyoruz. Alternatifimiz yok diyen vatandaşlarımız Milli İttifak’ta buluşmaya başladı. Halkımızın bize vereceği destekle bütün barajları yıkıp güçlü bir şekilde meclise gireceğiz.
Milli İttifak partileri olarak gece gündüz çalışarak halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkımız bu seçimlerde AKP iktidarına gereken dersi verecek ve Saadet Partisi’ni iktidara taşıyacaktır. 7 Haziran akşamı Milli İttifak’ın zaferini hep birlikte kutlayacağız” dedi.
SP Bursa Milletvekili adayı Burak Çelik, BBP ile yapılan ittifakla birlikte artık çok daha güçlü olduklarının vurguladı. Burak Çelik, “Milli İttifak, 77 milyonun Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, meclisi millileştirmek için yan yana geldikleri bir ittifaktır. Türkiye’nin her tarafından bu ittifaka destek geliyor. Karacabeyli hemşerilerimizden öncelikli istirhamımız, Milli İttifaka olduğundan fazla destek vermek, oy vermek ve Bursa’dan milletvekillerimizi meclise göndermektir. Bundan hiç şüphemiz yok, bütün Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da Saadet Partisi sandıkları patlatacak” dedi.
Konuşmaların ardından, Bursa Caddesi eski PTT binası yanındaki seçim koordinasyon bürosu dualarla açıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.