Milli Görüş’ten hizmet harekatı

İsmetpaşa’da yardımlaşma ve dayanışma örneği:
Karacabey İsmetpaşa Köyü’nde faaliyetlerine başlayan Saadet Partisi bünyesindeki Milli Görüş, teşkilatlanma aşamasını tamamlayarak hizmetlerine hız verdi.
            İlk olarak, “Komşuya Süt  Projesi”ni hayata geçiren Milli Görüş düşüncesi, sütü ve yoğurdu olmayan ev kalmayacağını duyurdu.
           15 günde 1 gün hayırseverlerden topladıkları süte, toplanan paraları da ekleyen köy halkı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçlıyor.
            Projenin mimarı Zikri Topaloğlu, her dağıtımda bizzat görev alarak, konuya ne kadar önem verdiğini gösterdi. Bunu gerçekleştirmenin yalnız başına olmayacağını belirten Zikri Topaloğlu, çeşitli konularda yardımları bulunan Başkan Yardımcısı Özkan Yavaş, Nazmi Salut, Hüsnü Deniz ile diğer çalışma arkadaşlarıma teşekkür etti.
            Köy İlköğretim Okulu’nu da unutmadıklarını belirten Topaloğlu, okulun dış cephesinin boyanması işini de hayırseverlerin yardımları ile yaptıklarını vurguladı.
            Yardımlaşma ve dayanışmanın aynı hızda devam edeceğine dikkat çeken Topaloğlu, köy muhtarlığına da hizmet etmeyi planladıklarını kaydetti.
            Zikri Topaloğlu, “Mezarlık düzenlenmesi bitti. Köy Mezarlığı’mızın şu anda tek eksiği bir çeşmesi olmaması. Onu da yapmak için köy muhtarlığından izin istedik. Bu yönde çalışmalarımıza başladık.
            Bu yılki son projemiz ise, teknolojik eğitimde üst sıralarda olan okulumuza destek vermektir. Şu anda okulumuzda tüm sınıflarda bilgisayar var ancak, yalnızca 2 sınıfta projeksiyon cihazı yok. Bunu da çözebilmek için kaynak arayışlarına başladık. En kısa sürede gerçekleştireceğimiz inancını taşımaktayım. Bu konuda hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz.
            Milli Görüş olarak amacımız, topluma yararlı, insanların dertlerine derman olmak, sorunlarını paylaşmak ve dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.