Bunlar fakir-fukara düşmanı!

Koç’tan CHP, MHP ve Saadet Partisi’ne büyük tepki:
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, önceki gün borçlanma talebi hakkında yapılan olağanüstü toplantıda sosyal konut yapımına, “Ret” oyu veren CHP, MHP ve Saadet Partili meclis üyelerini, “Fakir-Fukara düşmanı” olarak suçladı.
            İlçe Başkanı Adem Surguç ve AK Parti’li meclis üyelerinin de yer aldığı toplantıda sert eleştiriler yapan Koç, 20 yıllık kanayan bir yaranın tüm engellere karşın çözülmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.
            Karacabey Belediye Meclisi’nin tarihi bir karar aldığına dikkat çeken Koç, CHP, MHP ve SP’nin siyaset tarihinin kara sayfalarında yer alacağını ileri sürdü.     
            Koç, “Bunların niyetlerini anlamakta güçlük çekiyorum. Karacabey’e bir çivi bile çakılmasını istemiyorlar. Böyle bir şey olamaz. Anlayamıyorum. İnanamıyorum” dedi.
            CHP, MHP ve Saadet Partili  üyelerin ihtiraslarının kurbanı olduğunu dile getiren Koç, “Üzüm yemek yerine bağcıyla uğraşıyorlar. Duyarlı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizler kapalı kapılar arkasında insanlara rant sağlayarak siyaset yapmıyoruz. Halkımızın çıkarları ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Her vesile ile halkı çok sevdiklerini iddia edenlerin zihniyetlerini bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Gerçek niyetlerini ortaya koydular.
            Ekonomik olanakları yetersiz vatandaşlarımıza yönelik yapmak istediğimiz sosyal konutlarla ilgili bizlere destek vermeyip, hep altında bir şeyler arayanları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu vatandaşlarımıza destek olmak, onlara kol kanat gerebilmek suç mudur? Tüm bunların aksine insanlık borcudur. Bu konuyu siyasileştirerek, halkın yanında olmayanları şiddetle kınıyorum. Bunlar fakir-fukara düşmanıdırlar. Kendilerini vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Galibiyetin ve başarının sahibi çoktur ancak, mağlubiyetin sahibi yoktur. Yenilgi ise yetimdir. Memleket meseleleri sokak ve parklarda halledilseydi, çok büyük parklar yaptırıp oralarda hep beraber otururduk” diyerek sözlerini noktaladı.
            AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç ise, bireysel düşünmenin Karacabey’e yarar sağlamayacağını kaydetti. Ekonomik olanaklara sahip olmayan vatandaşlara yönelik sosyal konutlarla ilgili 2 ay içinde çalışmalara başlanacağını belirten Surguç, “Bu önemli hizmete sahip çıkan arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum. Vatandaşa hizmet sunmak bizim için büyük bir mutluluktur” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.