Milli Görüş, tek çaredir!

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ülkenin büyük bir bataklığa sürüklendiğini belirtti:

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki coşkulu programa SP İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, Karacabey İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, il ve ilçelerden gelen başkan ve yöneticiler ile çok sayıda partililerin yanı sıra HAS Parti ilçe yöneticileri ve Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan da katıldı.

            Büyük bir sevgi seli ile Karacabey’e gelen SP Genel Başkanı Kamalak, “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak” tezahüratlarıyla karşılandı.

            İlçe Divan Toplantısı’nın açılışında konuşan SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yıldız, “Son yerel seçimlerde partimiz 4 bin oy aldı ve Belediye Meclisi’ne girmeyi başardık. Bu oran Karacabeylilerin bizlere olan teveccühünü gösteriyor. Belediyeyi kazanan iktidar partisi ise 7 bin oy aldı. Önümüzdeki yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 237 sandıkta, bin 12 üyemizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Belediye’nin hali ortada!

Saadetsiz bir belediyenin hali ortadadır. Alt yapı sorunlarından, bozuk yollara kadar ilçeye hiç hizmet yapılmamıştır. Aksine Belediye borç batağına itilmiştir. Çarpık kentleşmeye doğru hızla gidilmektedir. Ayrıca kişilere yönelik imar uygulamaları da artmaktadır. Bizler her ne kadar bu kötü gidişata tepkimizi göstersek de, mecliste parmaklar konuşuyor. Elimizden geldiğinizce ilçe halkımızı savunuyoruz. Umut ediyorum ki, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıp, Karacabey Belediyesi’ni ‘Saadet’e kavuşturacağız” dedi.

            Milli Görüş yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu ise, teşkilatlanma bakımında Bursa’nın birinci olduğunu söyledi. Yerel seçimlerde iddialı olduklarını kaydeden Terzioğlu, Saadet Partisi’nin bu ülkeye her zaman ihtiyacı olduğunu vurguladı.

            Büyük bir sevgi seli ve alkışlarla sahneye çıkan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, uzun süre “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak” tezahüratlarıyla karşılandı.

            Salonu dolduran partililerine teşekkür eden Kamalak, ülke gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AKP, Haçlılara hizmet ediyor!

Yeni bir dünya düzeni için burada olduklarını belirten Kamalak, AKP iktidarını eleştiri yağmuruna tuttu. AKP’yi Haçlı ordusuna hizmet etmekle suçlayan Kamalak, “Tutturmuşlar bir AB diye. Ne var bu  AB’de? Avrupa Birliği demek, Haçlı ordusu demektir. Önemli olan İslam Birliği’dir. Bizim hedefimiz de budur.

            Bizlere soruyorlar; ‘Bu AKP’liler sizin kardeşleriniz değil mi?’ diye. Evet hepimiz kardeşiz. Ancak aramızda fark var. Merhum liderimiz Erbakan bizlere ders anlatırken, bunlar sokaklarda koşturuyordu. Unutmayım ki Habil ile Kabil de kardeşti. Ancak biri cennetlik, diğeri de cehennemlik oldu.

            Bu dünyada herkese yetecek kadar nimet var. Ancak, adil bir düzen yok. İşte bizim mücadelemiz de budur.

            AKP, İslam Birliği yerine bu ülkeyi Avrupa Birliğine sokmak istiyor. Onların her dediğini yapıyor. Avrupa Birliği kimdir? Haçlı Birliği’dir. AKP, Haçlı Birliği’ne hizmet etmektedir.

            Onlar kandırıldıklarının farkında değiller. Bizim yerimiz İslam’dır. Şimdi burada AKP’ye oy veren Uluabatlı Hasan’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni’nin ve Yavuz’un torunlarına soruyorum; Nasıl olur da bunlara oy verirsiniz?

            Bunlar zinayı gibi büyük günahı suç olmaktan çıkardılar. Domuz etini serbest ettiler. İçkiyi serbest ediyorlar ama sarhoşluğu yasaklıyorlar. Zaten içkiyi yasaklasan, sarhoşluk olmayacak. Zalimlerle kol kola iş yapıyorlar. Ortadoğu’da Müslümanlar katledilirken, bunlar da zalimlere destek veriyorlar. Bu ne biçim kardeşlik?

Ahlak ve maneviyat önceliğimizdir!

Tüm teşkilatlarımıza diyorum ki; çok çalışmalısınız. Bizler, çok çalışmadığımız için bunlar iktidardalar. Bunu asla unutmayın.

            İşçi, memur, emekli hep ağlıyor. Neden ağlıyorsunuz ki? Boşa vakit harcamayın. Çözüm bellidir. Çözüm Milli Görüş’tür. Bizlerin zamanında memura yüzde 50 zaman verilmedi mi? Yüzde 3’lerle 4’lerle uğraşmak yerine Saadet Partisine destek verin.

            Önceliğimiz ahlak ve maneviyattır. Bu ülkenin değerleri bir bir yok olmaktadır. Boşanmalar evlenmeleri geçiyor. Neden? Çünkü ekonomi bozuk. Ahlaksızlık diz boyu artıyor. İnsanlar maneviyatlarını unutmuş gidiyor. Ülke çok büyük bir bataklığın içindedir. Tüm bu olumsuzlukların tek adresi Saadet Partisi’dir. Tek çözüm Milli Görüş’tür” şeklinde sözlerini noktaladı.

            SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak konuşmasının ardından “Sözden icraata geçelim” diyerek, salonda bulunan partililerinden ilçe teşkilatına destek amacıyla para toplattı. Toplanan bin 310 TL ise ilçe teşkilatına bağışlandı.    

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.