“Milli ekonomimizin temeli tarımdır”

Karacabey Ziraat Odası Yönetim Kurulu adına, Başkan Erhan Erdem Karacabeyli üreticilerin “ Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı.

Erdem, bu konudaki basın açıklamasına şu şekilde devam etti ;

“Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu’nun kuruluş günü olan  14 MAYIS, Kuruluşa   üye ülkeler tarafından 1984 yılından bu yana” Dünya Çiftçiler Günü “olarak kutlanmakta ve senede bir gün de olsa milyonlarca  üreticinin hatırlanma günü olarak kabul edilmiştir. Bu münasebetle çiftçi kardeşlerimizin “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutlarım.

Karacabey Ova’mızın; bereket ve cömertliğini zenginliğe dönüştürme kabiliyeti ve tecrübesi çiftçimizde mevcuttur. O zenginliği harekete geçirmek için beklenen tek şey ,toprağın yoramadığı, dün olduğu gibi bu gün de üreticimizi yora , tarım dışı yüklerin Türk Çiftçisinin omuzundan kalkmasıdır.

Tarımı güçlü, çiftçisi mutlu bir ülkenin; güneşinin daha parlak, geleceğe dair umudunun daha güçlü, ufkunun daha aydınlık olacağına dair inancımızı ifade ederek, tüm üreticilerimizin “DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ” nü bereket ve bolluk dileğiyle kutlarken saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.