Milli Eğitim’den AB Projesi

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu “Tasarım Odaklı Öğrenme Yaklaşımı ile Eğitim Ortamları Zenginleşiyor” başlıklı projesinin kabul edildiği bildirildi.
Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında hazırlanan “Tasarım Odaklı Öğrenme Yaklaşımı ile Eğitim Ortamları Zenginleşiyor”un kabulüyle İlçe Milli Eğitim 2017’ye AB Projesiyle başladı.
Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, projede; Karacabey Ortaokulu, Beylik Ortaokulu ve Keşlik Ortaokulu’nun da ortak olarak yer alacağını bildirildi. Dingin ayrıca bu okullardan toplamda 30 öğretmenin de projeye katılacaklarını kaydetti.
Projenin 31.12.2016 / 31.12.2017 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Emin Dingin, ortak ülke Avusturya’ya 2 ziyaret yapılarak eğitim alınacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “AB Eğitim ve Gençlik Programları, okul ve kurumlarımız açısından çok önemli bir gelişmedir. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.