Milli Eğitim’de 25 yıllık hasret sona erdi!

Çalışma alanı genişledi, hizmet akışı hızlanacak…

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “25 yıllık hasret sona erdi” dedi.
Emniyet Müdürlüğü’nün Esentepe’ye taşınmasıyla boşalan bina onarılarak Milli Eğitim’e devredildi. Önceki hafta taşınma işlemlerini tamamlayan Milli Eğitim Müdürlüğü, dün açılış töreni düzenledi.
Törene, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Modern bir hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumumuz Emek İşhanında çok kısıtlı imkanlarla hizmet veriyordu. Bugün en mutlu günümüz.
25 yıllık hasreti yaşamak ve yaşatmak çok güzel bir duygu. Yeni hizmet binamıza taşınmamızda emeği geçen Milletvekilimiz Önder Matlı’ya, Kaymakamımız Ahmet Yurtseven’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.
Yeni hizmet binamız bodrum ve zeminle birlikte 5 kattan oluşuyor. Sığınak, arşiv, teftiş ve toplantı odası, mescitle birlikte 12 hizmet birimimiz mevcut. Ayrıca yeni olarak Engelli Hizmet Birimi de oluşturduk” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çağdaş bir yönetim tarzına ayak uydurabilecek hizmet binasına kavuştuğunu belirten Kaymakam Ahmet Yurtseven, emeği geçenleri şükranla anacaklarını söyledi.
Milletvekili Matlı, Karacabey’in eğitimde ve okullaşmada Bursa’da örnek gösterilen bir ilçe olduğunu dile getirerek, bu başarının daha da artacağını söyledi. Eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Matlı, en büyük kaynağın eğitime aktarıldığını belirtti.
Konuşmaların ardından yeni hizmet binası, protokol üyelerince kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.