“Milletin sesi, Türkiye’nin partisi on beş yaşında”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 15. Yıldönümü Karacabey’de de İlçe Teşkilatı’nda pasta kesilerek kutlandı.
Kutlamada; AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili hazır bulundu.
İlk sözü alan İlçe Başkanı Murat Erol konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ”14 Ağustos 2001 Salı günü kurulan ve ‘KARANLIĞA KAPALI, AYDINLIĞA AÇIK’ sloganıyla Türk Siyaset Tarihine altın harflerle yazılan ve kimsesizlerin kimsesi, mazlumların gür sesi olan Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız, halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti ile Siyaset Sahnesine öyle bir çıkıyor ve ”Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yepyeni bir tarihin sayfasını açıyordu. 2002 yılında girdiği ilk seçimle birlikte 5 Genel Seçim, 3 Belediye Seçimi, 2 Referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle toplam 11 seçimden birinci olarak çıkıp başarılarına yeni başarılar katıyordu. AK Parti ile birlikte hizmet kervanı yola çıkmış ve ülkemiz birçok kazanımı elde ederken AK Parti kadroları da bu yolda çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
Fakat 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen kalkışma bütün bu kazanımları yok edip Ülkemizi içerisinden çıkılması zor bir sürece atacakken feraset sahibi Milletimiz hem Ülkesine hem de Cumhurbaşkanı’na sahip çıkarak bu kalkışmayı önleyip tarihe geçmiştir.
Ülkemizin ve Milletimizin kendisine ait olan AK Parti’ye ihtiyacı olduğu kanaatiyle nice on beş yılları kutlamayı diliyorum. Şehitlerimizi de saygıyla anıyor, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ali Özkan’da;
”Partimizin 15. yılını yürekten kutlarken, 15 Temmuz kalkışmasının ardından İktidarı artık muktedir olan AK Parti’nin Ülkemize hizmeti emin adımlarla devam edecektir. Milli ekonomisini geliştirerek ihtiyacı olan tüm ekipmanları kendi imkanlarıyla yapmaya devam edecektir. Yenikapı mitinginde tüm siyasi parti liderleri, Meclis Başkanımız, Genelkurmay Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın bir arada tüm Türk Halkına verdiği birlik ve beraberlik mesajı ile güçlü ordu, güçlü millet birlikteliğinin tekrar tesis edilip, güçlü bir demokrasiyle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.