‘Millet iradesinin yanındayız’

Millete ve iradesine yönelik yapılan darbe girişimini kınayan Memur-Sen Konfederasyonu Temsilcileri, Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, meydanları boş bırakmayacaklarını söyledi.
Karacabey Memur-Sen ve Sağlık-Sen İlçe Başkanı Fatih Alpaslan ve Sağlık-Sen Yönetimi, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkan’ı Atilla Baydar, Büro Memur-Sen İlçe Başkan’ı Tuncay Çeltik, Hakan Öztarhan, Diyanet-Sen İlçe Başkan’ı Osman Yaprak, Toç Bir-Sen İlçe Başkan’ı Osman Çakır, Birlik Haber-Sen İlçe Başkan’ı Ali Özdemir, “15 Temmuz gecesi haince, sinsice ve namussuzca paralel yapı tarafından yapılan bu hainliğe karşılık Memur-Sen Konfederasyonu olarak Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunduk” dedi.
AK Parti İlçe binasında konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Fatih Alpaslan ”1 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan konfederasyonumuz demokrasiye ve sivil idareye sahip çıkan sivil iradeye teşekkürlerimizi sunar Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında olduğumuzu belirtmek ve sizlerle nöbete devam edeceğimizi ifade etmek için ziyaretinizde bulunduk.
Türkiye, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı millete ve devlete ihanet şebekesi Fethullahçı Terör Örgütü’nün Silahlı Kuvvetlerimiz içerisine sızmış terörist unsurlarının öncülüğünde cunta ve darbe kalkışmasıyla karşı karşıya kalmıştır.
Milleti korumak ve vatanı savunmak için emanet edilen tankları, uçakları, helikopterleri, silahları ve mühimmatı gasp edecek ve millete ait silahların namlusunu millete doğrultacak kadar ihanetin zirvesine yerleşen FETÖ’nün terör konseptli cunta ve darbe kalkışması bertaraf edilmiştir. Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’da bu önemli günlerde Memur-Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirtti.
Erol;’ ‘FETÖ Terör örgütünün yıllar boyunca sinsice yapılmış bütün çalışmalarının 15 Temmuz gecesi düğmeye basarak TSK’yı kullanıp kendi halkına tankla tüfekle, helikopter ve savaş uçaklarıyla saldıran TBMM’ne bile saldırabilen bu gözü dönmüş hainlere ilk hamleyi yapan Aziz Milletimize ve bu anlamlı ziyaretinizden dolayı siz MEMUR-SEN ailesine de teşekkürlerimizi sunarım ” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.