Karacabey’de tüm siyasi partiler ‘Tek yürek’ oldu

Başarısız darbe girişimine ilişkin haberlerin alınmaya başlandığı ilk anlardan itibaren, Türkiye genelinde ‘Demokrasi Nöbeti’ başlatılan ilk ilçelerden biri olma gururunun yaşandığı Karacabey’de, tüm siyasi partilerin ilçe başkanları, önceki akşam güçlü bir birliktelik örneği daha sergiledi.
Cumhuriyet Alanı’nda her akşam gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetleri’nde Mehter Takımı’nın gösterilerinin ardından siyasi parti temsilcileri coşkulu kalabalıklara seslenerek, dış güçlerin maşalarının sergilediği bu kötü oyunların, tek vücut olan milletimiz sayesinde her koşulda püskürtülmeye devam edeceği mesajını verdi.
Dış güçlerin maşası yine milletimiz tarafından kırıldı
‘Demokrasi Nöbeti’ kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak ve VP İlçe Başkanı Ahmet Aygün, halka hitaben yaptıkları konuşmalarında, binlerce yıldır hür yaşamış bir milletin asla esir alınamayacağını vurgulayarak, dış güçlerin maşasının, her zaman olduğu gibi yine millet tarafından kırıldığını dile getirdi.
‘Demokrasi Nöbeti’ tehlike geçene kadar sürecek
Tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm katmanlarının güçlü bir birliktelik örneği sergilemesinin, ilçe adına ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, demokrasi yanlısı tutumdan duydukları memnuniyeti ifade eden Karacabeyli vatandaşlar da Türkiye’nin en huzurlu ilçelerinden biri olarak, ‘Demokrasi Nöbeti’nin ‘tehlike geçti’ mesajı verilene kadar sürdürüleceğini dile getirdi.
Herhangi bir tehdit algılanması durumunda emniyet güçlerine bilgi verilmeli
Öte yandan, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı konuşmasında, paralel çetenin bundan sonraki hedefinin toplum katmanlarını birbirine düşürmek olabileceğinin altını çizerek, bu önemli konuda vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulunurken, herhangi bir olumsuzluk görmeleri durumunda da 155 numaralı telefondan emniyet güçlerine gerekli bilgileri vermelerini talep etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.