MHP’ye toplu katılım

İl Başkanı Hasan Toktaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin'in de katıldığı törende yerel seçimlerde MHP'nin en az 10 belediyeyi kazanacağı iddia edildi.
Parti binasındaki törende ilk olarak konuşan MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, katılımcılara teşekkür ederek, yer darlığı nedeniyle bu törenlerin zaman içinde devam edeceğini söyledi.
MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ise, kadın katılımcıların mutluluk verdiğini belirterek, “Kadınlarımızın siyasetin içinde olması çok önemli. Yerel seçimlerde özellikle bayanlara ihtiyacımız var” diye konuştu.
Karacabey'de eski ve yeni yöneticilerin her zaman birlik halinde çalıştığını görmenin mutluluğunu yaşadığına dikkat çeken Toktaş, önümüzdeki yerel seçimlerde 2009'un yarım kalan hesabını göreceklerini söyledi.
Karacabey Belediyesi'ni kazanacaklarını iddia eden İl Başkanı Toktaş, Bursa genelinde en az 10 belediye hedefiyle yola çıktıklarını kaydetti.
Büyükşehir Yasası'nı eleştiren Toktaş, en başından beri karşı olduklarını vurgulayarak vatandaşın sırtına binen vergi yükünün ikiye katlanacağını söyledi.
Toktaş, “Bursa'nın mevcut sorunlarını çözememiş bir Büyükşehir belediye, ilçelere ne verebilir? Ulaşım ve çöp gibi sorunlar çığ gibi karşımızda duruyor. Gidişat ülkemizi eyalet sistemine doğru sürüklüyor” diyerek tepkisini dile getirdi.
Gündeme ilişkin açıklamalarını sürdüren Toktaş, açlık grevlerini tiyatroya benzeterek, bebek katillerinin isteklerinin bir bir yerine getirildiğini savundu.
MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, “İstiklalini ve istikbalini MHP'de gören tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Partimize güç kattınız” şeklinde sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından katılımcılara MHP rozeti takılarak, kayıtları yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.